„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Lakberendezés és stílus

Penthouse 1928: egy történelmi lakás felújítása modern, minimalista otthonná

A valenciai 1928-as lakás egy történelmi épületben található, amely a város modernista építészetének része. Főhomlokzata párhuzamos függőleges tengelyekből áll, amelyeken hosszúkás ablaknyílások sorakoznak. Kiemelkedik az erkélyeken lévő klasszikus balusztrádokkal és a nyílásokban lévő félköríves ívekkel. A Penthouse 1928 a Balzar Arquitectos által kivitelezett projekt, mely keretein belül ezt a lakást modern, minimalista otthonná alakult, hófehér falakkal, és éles geometriával.

Egyrészt a felbecsülhetetlen értékű előzmények jelentették az 1928-as lakásprojekt kiindulópontját. Amikor pedig a klasszikus elemek kortárs beavatkozással ötvöződnek, az eredmény egy varázslatos fúzió. A korszakok egymás mellé helyezése és a stílusok kontrasztja nagy értéket ad a beavatkozásnak. Egy párbeszéd, amely a tiszteletről és az idő múlásáról szól. Másrészt az ingatlan tulajdonosai szeretik a művészetet és a designt, ami kétségtelenül alapvető értéket hozott a beavatkozásba.

A bútordarabok alapvető szerepet játszanak a terek kompozíciójában. Az egyszerű és elegáns formájú, nyugodt darabok világos tónusokkal és természetes anyagokkal öltöztetik fel a légkört, hogy élettel és tisztasággal teli tereket hozzanak létre.

A lakásprogram két szinten oszlik meg. A földszinten található a legnyilvánosabb rész, többcélú munkaterületekkel és egy tárgyalóval. Az első emeleten található egy privátabb rész egy nagy terasszal és medencével, ahol a tulajdonosok laknak.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

A világítást szintén gondosan tervezték meg, hogy intim és meleg jelleget kölcsönözzenek a tereknek. A választott anyagok természetesek, világos és krémszínű árnyalatokban, kontrasztban a sötétebb bútorelemekkel.

Forrás: www.archdaily.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb