Home / Modern és luxus házak / Luzern-i ház betonból

Luzern-i ház betonból

Tetszik a Kp.hu?

Tetszik a cikk?

A svájci Luzern közelében található a “House H”, amelyet Buchner Bründler építész tervezett.

Ez az otthon olyan modern építmény, amely modern kézjegyként éles ellentétben áll az ugyanazon a környéken található hagyományosabb házakkal. A kocka ház számos szabadtéri térfogatot foglal magában, amelyek lenyűgöző kilátást nyújtanak a Luzerni-tóra. A ház belseje is teljes mértékben kiélvezi a festői helyszínt, köszönhetően a masszív padlótól mennyezetig terjedő ablakoknak. A hatalmas ablakok áttörnek a szolid dobozszerű dizájnon, kinyitják a világ felé.

Outdoor-rooms

. Építtesse velünk kiemelten energiatakarékos családiházát.

Referencia képeink Referencia videóink Így épül fel egy energiatakarékos családiház ÁRAJÁNLATKÉRÉS TÍPUSTERVEK ÁRAJÁNLATTAL
Ha már rendelkezik saját tervekkel, akkor egyedi árajánlatot készítünk. Ha típusterveink után érdeklődik, kérjük válassza a "típustervek" menüpontot.
EnergyFriendHome készházaink bemutatása
Műszaki tartalom Készházaink előnyei
SZERKEZETKÉSZ HÁZÉPÍTÉS CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS
CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS 6 KÜLÖNBÖZŐ TECHNOLÓGIÁVAL

MINŐSÉGIRÁNYÍTÁSI RENDSZER, MINŐSÍTÉSEK

ISO MINŐSÍTÉS:

A KP Sales House Kft a megrendelők még magasabb szintű kiszolgálásának érdekében "lakó- és nem lakó épület építése" területen minőségirányítási rendszert vezetett be és alkalmaz, mely megfelel az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány követelményeinek.___________________________________

MINŐSÍTETT VÁLLALKOZÁS:

Cégünket, Európa egyik vezető üzleti információ szolgáltatója a Bisnode "A" kategóriás (A – Creditworthy) vállalkozásként minősítette. Az A tanúsítványra a magyar piacon csupán a cégek 7,44 %-a jogosult. Velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony. A Bisnode az aktívan működő vállalkozásokat 300 mutató alapján vizsgálja, és napi szinten minősíti. A mutatók négy nagy csoportja: demográfiai adatok, pénzügyi eredmények, negatív és jogi események, és fizetési tapasztalatok.

Érett fák és leveles cserjék lágyítják a modern épület erős éles széleit. Minden beltéri és kültéri rész lehetőséget ad arra, hogy élvezzük a csodálatos kilátást. Még a fő lépcső is elsődleges megfigyelőhely, ahol a napfény a szögletes szerkezettel, geometrikus árnyékmintákat hoz létre. A beton, mint anyag jó alapot nyújt a feltűnő elemek bemutatásához, a háttérben olyan a táj, mint az élő falfesték.

forrás:home-designing.com

kp.hu ugyfelszolgalata

Ajánló

Litván modern otthon

Vilniusban, ennek a modern új háznak a büszke tulajdonosait mindig is egy kis folyóval vagy …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..