Home / Modern és luxus házak / Kerti ház különös formával

Kerti ház különös formával

Tetszik a Kp.hu?

Tetszik a cikk?

A Taringa Treehouse, érdekes névvel és érdekes designnal rendelkezik, amely egy Brisbane-i ház hátsó kertjében épült fel Ausztráliában.

Az utcáról nézve is meglehet mondani, hogy valami érdekesség van a kertben, az első dolog, amit észreveszünk, az a hegyes háztető. Bár a neve fa ház, a projekt meghatározása mégsem olyan egyszerű. Ez egy kicsi és szokatlan alakú ház, azonban pontosabb lenne leírni úgy, mint egy családi ház kiterjesztése.

HyperFocal: 0

. Építtesse velünk kiemelten energiatakarékos családiházát.

Referencia képeink Referencia videóink Így épül fel egy energiatakarékos családiház ÁRAJÁNLATKÉRÉS TÍPUSTERVEK ÁRAJÁNLATTAL
Ha már rendelkezik saját tervekkel, akkor egyedi árajánlatot készítünk. Ha típusterveink után érdeklődik, kérjük válassza a "típustervek" menüpontot.
EnergyFriendHome készházaink bemutatása
Műszaki tartalom Készházaink előnyei
SZERKEZETKÉSZ HÁZÉPÍTÉS CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS
CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS 6 KÜLÖNBÖZŐ TECHNOLÓGIÁVAL

MINŐSÉGIRÁNYÍTÁSI RENDSZER, MINŐSÍTÉSEK

ISO MINŐSÍTÉS:

A KP Sales House Kft a megrendelők még magasabb szintű kiszolgálásának érdekében "lakó- és nem lakó épület építése" területen minőségirányítási rendszert vezetett be és alkalmaz, mely megfelel az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány követelményeinek.___________________________________

MINŐSÍTETT VÁLLALKOZÁS:

Cégünket, Európa egyik vezető üzleti információ szolgáltatója a Bisnode "A" kategóriás (A – Creditworthy) vállalkozásként minősítette. Az A tanúsítványra a magyar piacon csupán a cégek 7,44 %-a jogosult. Velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony. A Bisnode az aktívan működő vállalkozásokat 300 mutató alapján vizsgálja, és napi szinten minősíti. A mutatók négy nagy csoportja: demográfiai adatok, pénzügyi eredmények, negatív és jogi események, és fizetési tapasztalatok.

A Phorm Architects tervezte, ez az épület semmilyen módon nem kapcsolódik a főépülethez. Teljesen önálló szerkezet, és nem ugyanabból az anyagból, építészeti stílussal vagy formákból épült, amelyek meghatározzák a lakóhelyet. Saját karakterrel rendelkezik, és ez teszi különlegessé. Csendes szentély, a kertben való visszavonuláshoz, amely különböző célokra használható. Nagyszerű hely pihenni vagy szórakoztatni a vendégeket, de munkaterületként is szolgálhat.

forrás:homedit.com

kp.hu ugyfelszolgalata

Ajánló

Modern családi otthon

Minden otthonnak saját története van, és néhány esetben ez a történet korábban kezdődik, illetve számos …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.