Home / Modern és luxus házak / Kaliforniai pincészet

Kaliforniai pincészet

Tetszik a Kp.hu?

Tetszik a cikk?

A kaliforniai székhelyű Signum Architecture befejezte az Odette Estate Pincészet tervezését, amely modern szerkezet és a híres Napa-völgyben előállított borok kifinomultságát tükrözi.

A projekt a tulajdonos elkötelezettségét fejezi ki a fenntartható gazdálkodás és a bortermelés iránt. Az ökológiai formák által definiált struktúra a tájhoz illeszkedik. Az épület elején magas perforált alumínium síkok takarják a pincészet szabadtéri munkaterületét. Az elemek mögött három szállító konténer szolgál kényelmes és kifinomult laboratóriumként és irodahelyiségként.

. Építtesse velünk kiemelten energiatakarékos családiházát.

Referencia képeink Referencia videóink Így épül fel egy energiatakarékos családiház ÁRAJÁNLATKÉRÉS TÍPUSTERVEK ÁRAJÁNLATTAL
Ha már rendelkezik saját tervekkel, akkor egyedi árajánlatot készítünk. Ha típusterveink után érdeklődik, kérjük válassza a "típustervek" menüpontot.
EnergyFriendHome készházaink bemutatása
Műszaki tartalom Készházaink előnyei
SZERKEZETKÉSZ HÁZÉPÍTÉS CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS
CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS 6 KÜLÖNBÖZŐ TECHNOLÓGIÁVAL

MINŐSÉGIRÁNYÍTÁSI RENDSZER, MINŐSÍTÉSEK

ISO MINŐSÍTÉS:

A KP Sales House Kft a megrendelők még magasabb szintű kiszolgálásának érdekében "lakó- és nem lakó épület építése" területen minőségirányítási rendszert vezetett be és alkalmaz, mely megfelel az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány követelményeinek.___________________________________

MINŐSÍTETT VÁLLALKOZÁS:

Cégünket, Európa egyik vezető üzleti információ szolgáltatója a Bisnode "A" kategóriás (A – Creditworthy) vállalkozásként minősítette. Az A tanúsítványra a magyar piacon csupán a cégek 7,44 %-a jogosult. Velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony. A Bisnode az aktívan működő vállalkozásokat 300 mutató alapján vizsgálja, és napi szinten minősíti. A mutatók négy nagy csoportja: demográfiai adatok, pénzügyi eredmények, negatív és jogi események, és fizetési tapasztalatok.

A tiszta és egyszerű elrendezéssel könnyen átcsoportosíthatóak a funkcionális területek. A fermentációs hordók designja és kialakítása megegyezik a józan belső terekkel, mintha meghívná a vendégeket, hogy egy pillanatra elgondolkodjanak a borkészítés és borkóstolás szertartásán. A napelemek által létrehozott helyszíni megújuló energia és az építőanyagok intelligens használata csak néhány elem, amelyek fenntarthatóvá teszik a projektet.

forrás:freshome.com

kp.hu ugyfelszolgalata

Ajánló

Modern kabin a világ elől elbújásra

Érezted már valaha, hogy eleged van az őrült, technika-orientált világgal, és csak el akarsz menekülni …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..