Home / Celeb lakások / Telek 25 millió dollárért

Telek 25 millió dollárért

Tetszik a Kp.hu?

Tetszik a cikk?

Rachel Lowe Lambert Lloyd Mellon (közismert nevén Bunny Mellon), aki 2014-ben 103 évesen halt meg, gyakran nyaralt Antigua-n, amit a karibi szigeten található védett öblök, fehér homokos strandok és kék víz jellemez. Az amerikai kertésznő kivitelezte többek között a Fehér Ház rózsakertjét.

Most egy a Mellon tulajdonában lévő három hektáros földterületet hoztak forgalomba, így a leendő vásárlóknak lehetősége nyílik arra, hogy tulajdonosa legyen ennek a paradicsomnak. Az ingatlan Half Moon Bay felett, egy eldugott, fehér homokos tengerparton fekszik, melyet buja növényzet borít.

. Építtesse velünk kiemelten energiatakarékos családiházát.

Referencia képeink Referencia videóink Így épül fel egy energiatakarékos családiház ÁRAJÁNLATKÉRÉS TÍPUSTERVEK ÁRAJÁNLATTAL
Ha már rendelkezik saját tervekkel, akkor egyedi árajánlatot készítünk. Ha típusterveink után érdeklődik, kérjük válassza a "típustervek" menüpontot.
EnergyFriendHome készházaink bemutatása
Műszaki tartalom Készházaink előnyei
SZERKEZETKÉSZ HÁZÉPÍTÉS CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS
CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS 6 KÜLÖNBÖZŐ TECHNOLÓGIÁVAL

MINŐSÉGIRÁNYÍTÁSI RENDSZER, MINŐSÍTÉSEK

ISO MINŐSÍTÉS:

A KP Sales House Kft a megrendelők még magasabb szintű kiszolgálásának érdekében "lakó- és nem lakó épület építése" területen minőségirányítási rendszert vezetett be és alkalmaz, mely megfelel az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány követelményeinek.___________________________________

MINŐSÍTETT VÁLLALKOZÁS:

Cégünket, Európa egyik vezető üzleti információ szolgáltatója a Bisnode "A" kategóriás (A – Creditworthy) vállalkozásként minősítette. Az A tanúsítványra a magyar piacon csupán a cégek 7,44 %-a jogosult. Velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony. A Bisnode az aktívan működő vállalkozásokat 300 mutató alapján vizsgálja, és napi szinten minősíti. A mutatók négy nagy csoportja: demográfiai adatok, pénzügyi eredmények, negatív és jogi események, és fizetési tapasztalatok.

Bár a területen jelenleg nincsenek struktúrák, a jövőbeli vásárlónak lehetősége lesz egyedi otthon létrehozására és építésére. A lakástulajdonosok hamarosan élvezhetik a 2021-ben megvalósuló Rosewood Half Moon Bay Antigua-t, amely 47 lakosztályt, strandot, gyógyfürdőt és szerves farmot valósít meg a szigeten. Az ingatlan jelenleg 25 millió dolláros áron van forgalomban, így a Karib-térség egyik legdrágább helye.

forrás:robbreport.com

kp.hu ugyfelszolgalata

Ajánló

Robert Downey Jr új Malibu-i háza

Akár szeretjük, akár nem Robert Downey Jr. az egyik legjobban fizetett színész Hollywoodban, ezért nem …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..