Modern és luxus házak

Beolvad a vadonba a trópusi luxusvilla

Az Earth House egy kókuszfákkal szegélyezett kanális menti telken épült, Siolim falujában, az indiai Észak-Goa negyedben. A SAV Architecture + Design építészeti cég által tervezett modern otthon természetes anyagokat és árnyalatokat kombinálva épül be természedes környezetébe.

A házzal határos öreg fákat a cég igyekezett megőrizni, így a belső udvar igazi szabadtéri és trópusi hangulatot kölcsönöz a belső tereknek a nagy ablakokon keresztül. A ház egyedi kialakítású, tíkfa zsaluzatos bejárata egy részben nyitott verandáról nyílik, mely a perforációkon át a hűvös betonpadlóra beáramló napfény árnyjátékával a meleg, hívogató hangulattal árasztja el a hatalmas házat. A verandával szomszédos belső udvar természetes fényt és a szabadba való kapcsolatot hoz létre, és utat nyit a csigalépcsőhöz.

A csigalépcsőt szobrászati ​​elemként tervezték meg ebben a nagy belmagasságú térben, mely a lebegés érzetét kelti. A fából készült lépcsőfokok azonosulnak a házban található meleg részletekkel. A lakótér a medencére néző tolóajtajai a kókuszdiófával burkolt medenceterületre nyílnak.

A lakóterek egy nyitott terű étkező és konyhában kapcsolódnak, Goan-portugál cementpadlóval, helyi gránitpultokkal és hatalmas ablakokkal. A konyha egy szabadtéri étkezővel végződik, egy félig nyitott pavilon alatt. A szabadtéri teraszok beleolvadnak a tájba, és rengeteg félárnyékos helyet biztosítanak a tulajdonosoknak, hogy kiélvezhessék a nyugodt trópusi estéket, kilátással a csatornára és a fákkal benőtt tájra.

Kp Sales House Ügyfélszolgálata az alábbi telefonszámokon hívható:
- 06-1/5-06-06-06
- 06-20/444-44-24
- 06-70/32-32-870
Kollégáink az alábbi melléken és e-mail címen érhetőek el:
- Zsebő Zsanett: 100-as mellék (zszs@kp.hu)
- Hauser Orsolya: 101-es mellék (orsi@kp.hu)
Központi e-mail: info@kp.hu

A földszinti hálószobákat úgy tervezték, hogy nagy üvegfelületeik révén saját belső udvaraik legyenek, amelyek lágy fényt biztosítanak a fák lombjai közül. A felső szinten lévő hálószobák saját teraszokkal rendelkeznek. A nád és a fa anyagszerű szépsége és a hideg zöld és kék színek kombinációja adja a hálószobák esztétikáját. Az összes fürdőszoba egyedi, természetes megvilágítású, tágas és egyszerű beton- és természetes kőlapokkal van kialakítva.

A nagy túlnyúlásos betontető a ház a Goan trópusi esőzések előli védelemre szolgál. A ház körüli dús növényzet és fák segítenek hűvösen tartjani a belső tereket, és friss szellőzést is biztosítanak a trópusi meleg éghajlatú területen. Az üvegezés nagy része dupla üvegezésű és észak felé néz, hogy minimális hő és közvetlen napfény érje őket. Az Earth House vonalait és formáit úgy tervezték, hogy állandóan kapcsolatban álljanak a szabaddal, modern, kidolgozott és folyékony módon beolvadva a tájba.

Forrás: www.archdaily.com


Kp Sales House Ügyfélszolgálata az alábbi telefonszámokon hívható:
- 06-1/5-06-06-06
- 06-20/444-44-24
- 06-70/32-32-870
Kollégáink az alábbi melléken és e-mail címen érhetőek el:
- Li Nicole: 100-as mellék (nicole@kp.hu)
- Hauser Orsolya: 101-es mellék (orsi@kp.hu)
Központi e-mail: info@kp.hu

Címkék

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Back to top button
Close