„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Lakberendezés és stílus

Lakberendezési inspiráció: ipari stílusú belső terek

A César Solórzano arquitectos 97 House projektje egy szabálytalan terepen kialakított, háromszög alapú családi ház. Az ipari koncepció az ügyfél kívánsága volt, mely mind a ház belsejében, mind a külsejében megnyilvánul.

A szín és anyagpalettát az ipari stílusra jellemző árnyalatok és textúrák építik fel, mint csiszolt cement a falakon és a padón, a nyers tégla burkolat, és az acél illetve fa részletek. A medence és a kert kialakítására olyan építőanyagokat használtak, amelyek élénkebb tónusukkal a ház figyelmének középpontjába kerülnek.

A 97 House bioklimatikus kialakítású: elhelyezkedését a napsütéses óráknak és szögeknek, valamint az adott földrajzi terület szelének figyelembevételével véglegesítették, ami lehetővé tette a nagy üvegablakok beépítését a kényelmes klíma megtartása mellett. Az ablakok stratégiai elhelyezése lehetővé teszi a közvetett fény természetes és optimális eloszlását minden helyiségben, a tágasság érzetét keltve, amely összeolvasztja a külső és a belső tereket.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

A világítótestek pontos elhelyezéséből eredő meleg fény kiemeli az egyes tereket és textúráit, ami romantikus hangulattal árasztja el az otthon. Az úszómedence éjszakánként ismét a főszereplője a légkörnek, sokszínű világításának köszönhetően, melyek igény szerint vezérelhetők.

Forrás: www.archdaily.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb