Home / Hírek / Az év háza / Az év háza 2012

Az év háza 2012

Tetszik a Kp.hu?

Tetszik a cikk?

Az idei évben ez a luxusház lett az “Év háza” verseny első helyezetje.

Tervezők: Ásztai Bálint és Kovács Csaba
Az épület Pécsett épült fel.

A tervezők elmondása szerint az időtállóság és a természet-közeliség volt a legfőbb szempont.
Az épület egy vendégház, mely egy villa társaságában, egy közel 5 ezer négyzetméteres lejtős, panorámás telken fekszik, egy nagyon szép fenyves erdő közepén.

Az épület homlokzatán rusztikus terméskő és szabályos, fűrészelt kemény mészkőburkolat található. Érdekes hatást keltenek a hatalmas padlótól a plafonig érő nyílászárók.
A lapostetős épület minimalista stílusjegyeket hordoz magán. Nagy kár, hogy a lakásbelsőről még nem jelentek meg képek. 

. Építtesse velünk kiemelten energiatakarékos családiházát.

Referencia képeink Referencia videóink Így épül fel egy energiatakarékos családiház ÁRAJÁNLATKÉRÉS TÍPUSTERVEK ÁRAJÁNLATTAL
Ha már rendelkezik saját tervekkel, akkor egyedi árajánlatot készítünk. Ha típusterveink után érdeklődik, kérjük válassza a "típustervek" menüpontot.
EnergyFriendHome készházaink bemutatása
Műszaki tartalom Készházaink előnyei
SZERKEZETKÉSZ HÁZÉPÍTÉS CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS
CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS 6 KÜLÖNBÖZŐ TECHNOLÓGIÁVAL

MINŐSÉGIRÁNYÍTÁSI RENDSZER, MINŐSÍTÉSEK

ISO MINŐSÍTÉS:

A KP Sales House Kft a megrendelők még magasabb szintű kiszolgálásának érdekében "lakó- és nem lakó épület építése" területen minőségirányítási rendszert vezetett be és alkalmaz, mely megfelel az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány követelményeinek.___________________________________

MINŐSÍTETT VÁLLALKOZÁS:

Cégünket, Európa egyik vezető üzleti információ szolgáltatója a Bisnode "A" kategóriás (A – Creditworthy) vállalkozásként minősítette. Az A tanúsítványra a magyar piacon csupán a cégek 7,44 %-a jogosult. Velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony. A Bisnode az aktívan működő vállalkozásokat 300 mutató alapján vizsgálja, és napi szinten minősíti. A mutatók négy nagy csoportja: demográfiai adatok, pénzügyi eredmények, negatív és jogi események, és fizetési tapasztalatok.

A zsűri szavazatai alapján elismerő oklevélben részesült a Basa Péter, Fernezelyi Gergely és Reisz Ádám által tervezett budapesti családi ház, Kovács Zsolt György és Beranková Jana balatonalmádi családi háza, valamint az ifj. Benczúr László és Weichinger Miklós által megtervezett nyaralóátalakítás Sajkodon. Az ötödik alkalommal kiírt pályázatra rekordszámú, összesen 35 családi házat neveztek.

kp.hu ugyfelszolgalata

Ajánló

12578571_0f729f07339a5c0413e8601f64457572_wm

18 emeletes, 55 méter magas faházat építettek 66 nap alatt

18 emeletes könnyűszerkezetes faházat eddig még nem látott a világ, most viszont Vancouverben úgy döntöttek, hogy az egyetemi ...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.