„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

CSOK 2021CSOK 2024CSOK+Falusi CSOKHírek

Itt az új CSOK 2024

Megjelenik az új családtámogatási rendszer

A kormányinfón pár perce elhangzott, hogy 2015 óta 233 ezer család vette igénybe a támogatási formákat, ezáltal 754 milliárd forintot költött az állam erre.

A kormány átalakítja a lakástámogatási rendszert.

A falusi csok-rendszer megmarad, viszont az ötezer fő feletti településeken “csok+” néven új, kamattámogatott hitelkonstrukciót vezetnek be.

A hitel gyerekszám függvényében 15-30-50 millió forint lesz. 3% lesz a kedvezményes kamat. Az első közös otthon megvásárlásakor elegendő 10 százalék önrésszel rendelkezni. A futamidő 10-től 25 évig terjedhet


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Az első közös otthon esetében – részben az infláció fékezése érdekében is – 80 millió forintos határt húztak meg. Lakásbővítés vagy új lakásba költözés esetén 150 millió forint az értékhatár. Felújítás, bővítés esetén 20 százalék önrészre lesz szükség.

További kedvezmény, hogy az első évben nem kell tőkét törleszteni, csak a kamatot fizetni. Ha megszületik a gyermek, akkor a hitelfelvevők egyéves hitelmoratóriumot kérhetnek. A második gyermek születése esetén, valamint minden további gyermek után 10 millió forintot elengednek a tőkéből. 

A falusi csoknál egységesítették a gyermekek után járó, vissza nem térítendő támogatás rendszert.Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb