„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

napi hírmorzsák

Oklahoma City jóváhagyta az Egyesült Államok legmagasabb felhőkarcolójának magasságát

Jóváhagyták az Egyesült Államok legmagasabb felhőkarcolójának, Oklahoma Cityben található magassági eltérési kérelmét, hogy továbbléphessen a következő szakaszba. 

Az Oklahoma City Tervezési Bizottság jóváhagyta a Legends Tower, egy tervezett szupermagas felhőkarcoló magasságnövelési kérelmét. Az AO építészeti stúdió és a Matteson Capital fejlesztő az év elején jelentette be azt a javaslatot, amely az eredeti 533 méteres tornyot 581 méterre kívánta növelni, ezzel megdöntve az 541 méter magas, SOM által tervezett One projektet.

A Matteson Capital szerint a városi tanács zárószavazása júniusban várható. Ha megépül, a torony lesz a legmagasabb az Egyesült Államokban és az ötödik legmagasabb a világon. Ez része a szélesebb körű, vegyes használatú Boardwalk at Bricktown fejlesztésnek, amely három jóváhagyott 105 méter magas tornyot foglal magában, amelyekben üzlethelyiségek találhatók.

A The Oklahoman helyi hírügynökség szerint a közelmúltban 1,5 milliárd dolláros teljes finanszírozást biztosítottak a projekthez, március elején, a fejlesztő Scott Matterson becslése szerint a helyszín előkészítése már júniusban megkezdődhet.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Forrás: www.dezeen.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb