„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

KiemeltKiemelt cikkeink

MINIMÁL családi ház építés akció – minimál áron

Minden hónapban egy új családi ház típustervünk felépítését extra kedvezménnyel hirdetjük meg a weboldalunkon.

A legfrissebb akciónk tárgya a Balaton 157 elnevezésű új típustervünk. Több e-mailt kaptunk, hogy kérhető-e lapos tetővel az akciós modell. Ezért elkészítettük a lapostetős megoldást, melynek a Zamárdi 157 nevet adtuk.

ZAMÁRDI 157 m2-es típusterv

A magastetős ház árához képest a lapostetős minimál stílusjegyeket magán hordozó házakra a legtöbb kivitelező felárat kalkulál. Nálunk a minimál ház egyáltalán nem drágább, mint a cserépfedésű hagyományos forma. Nézzük a havi akciós épületet:
Az alaprajz ugyanaz, a födémszigetelés a magastetős prémium kivitelezésnél 35 cm, a lapos tető prémiumnál: 50 cm!!! Tehát a padlás hiányát plusz 15 cm szigeteléssel kompenzáltuk, hogy a nyári felmelegedés ne okozzon problémát.

ZAMÁRDI 157 m2-es családi ház típustervünk alaprajza
2020. május 15. és 2020. június 1. napok között a ZAMÁRDI 157 típustervre kivitelezői szerződést aláíró Építtetők kiemelt kedvezményben részesülnek, melyet az alábbiakban mutatunk be:

A 157 m2-es Zamárdi típusterv családi ház csak vázszerkezet kész kivitelben most 7,8 millió forint + ÁFA.
Az árban a gyártmánytervek elkészítése, az acél falak és tető szálanyagának gyártása, üzemi szerelése, a falak és a tetőszerkezet helyszínre szállítása és összeszerelése is benne van.

Félkész, vagy külső kulcsrakész ár: 22,2 millió forint + ÁFA
Kulcsrakész ár alapozással együtt: 48,1 millió forint + ÁFA
Kulcsrakész ár alapozással együtt: 54,5 millió forint + ÁFA

A családi ház 3 szobás, nagy nappalival rendelkezik és a konyha külön helyiségben került elhelyezésre. Az egyik nagy szobához külön gardrobe szoba és fürdőszoba került kialakításra, de ezenkívül egy külön WC-s, fürdőkádas vizesblokk is helyet kapott. A háztartási helyiséget is beterveztük így a mosógép, szárító, valamint a bojlerek, okosház vezérlés itt kerülhet elhelyezésre.

Zamárdi 157 m2-es családi ház típustervünk látvány videója:

Cégünk a magyar családi ház építési piacon ritkaságnak számító ISO minőségbiztosítási rendszerben dolgozik és az építőipari ágazatban unikumként “AA” kategóriás független pénzügyi minősítéssel rendelkezik.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Cégünk kizárólag kiemelten energiatakarékos vagy nulla energiás családi házakat épít faszerkezetes és acélszerkezetes EnergyFriendHome márkanév alatt, ezenkívül ThermoBurok technológiával is gyárt házakat és vállalja a helyszíni kivitelezést.

Nézze meg a típusterv képeit nagy méretben (kattintson a kis képekre és lapozhatja a nagy felbontású fotókat).

Természetesen a családi házon a fal, tető, eresz, párkányok, ablakok színe és a burkolatok választhatóak. Az ár csak erre a tervre vonatkozik, áttervezés nélkül.

Keresse tanácsadó és értékesítő kollégáinkat a megadott elérhetőségeken, akik minden segítséget megadnak a családi ház építés témakörben.

A jelen terv magastetős verziója a Balaton 157 m2-es típustervünk, mely részletesebben megtekinthető az Otthontervek weboldalán:

https://otthontervek.hu/hazterv/balaton-157-m2-es-tipusterv/Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb