Home / Celeb lakások / Adam Levine eladó otthona

Adam Levine eladó otthona

Tetszik a Kp.hu?

Tetszik a cikk?

A Maroon 5 frontember Adam Levine és felesége, Behati Prinsloo négy hónapja 18 millió dollárért vettek egy 1,2 hektáros birtokot az L.A. Holmby Hills-en.

Azóta azonban mégis úgy döntöttek, hogy eladják ezt az ingatlant 18,9 millió dollárért. Az egy emeletes otthont Caspar Ehmcke építész tervezte. A vaskapuk mögött gyönyörű trópusi tájrendezést találunk. Az ingatlan közvetlen szomszédságában található a Los Angles Country Club is, ami amolyan bónuszként szolgálhat a vásárlóknak.

maroon-5-frontman-and-the-voice-judge-adam-levine-lists-a-pair-of-l-a-homes-for-34-8m-total2

. Építtesse velünk kiemelten energiatakarékos családiházát.

Referencia képeink Referencia videóink Így épül fel egy energiatakarékos családiház ÁRAJÁNLATKÉRÉS TÍPUSTERVEK ÁRAJÁNLATTAL
Ha már rendelkezik saját tervekkel, akkor egyedi árajánlatot készítünk. Ha típusterveink után érdeklődik, kérjük válassza a "típustervek" menüpontot.
EnergyFriendHome készházaink bemutatása
Műszaki tartalom Készházaink előnyei
SZERKEZETKÉSZ HÁZÉPÍTÉS CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS
CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS 6 KÜLÖNBÖZŐ TECHNOLÓGIÁVAL

MINŐSÉGIRÁNYÍTÁSI RENDSZER, MINŐSÍTÉSEK

ISO MINŐSÍTÉS:

A KP Sales House Kft a megrendelők még magasabb szintű kiszolgálásának érdekében "lakó- és nem lakó épület építése" területen minőségirányítási rendszert vezetett be és alkalmaz, mely megfelel az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány követelményeinek.___________________________________

MINŐSÍTETT VÁLLALKOZÁS:

Cégünket, Európa egyik vezető üzleti információ szolgáltatója a Bisnode "A" kategóriás (A – Creditworthy) vállalkozásként minősítette. Az A tanúsítványra a magyar piacon csupán a cégek 7,44 %-a jogosult. Velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony. A Bisnode az aktívan működő vállalkozásokat 300 mutató alapján vizsgálja, és napi szinten minősíti. A mutatók négy nagy csoportja: demográfiai adatok, pénzügyi eredmények, negatív és jogi események, és fizetési tapasztalatok.

A 922 négyzetméteres ház 5,5 fürdőszobával és öt hálószobával rendelkezik. A kert igazi szabadtéri oázis, egyedülálló medencével és kőterasszal. Az elülső udvar is elegendő helyet biztosít a három autós garázs számára, és otthont ad egy különálló, kétemeletes vendégháznak, amely privát szférát biztosít. A pár emellett az ingatlan mellett szintén eladta a Manhattan-ben található lakását, 5,4 millió dollárért Nick Lucio cipő tervező számára.

forrás:celebritypictures.com

kp.hu ugyfelszolgalata

Ajánló

Lady Gaga megvette Frank Zappa otthonát

Az 1930-ban épült ingatlan, amit Lady Gaga vett meg Hollywood építészetének és történelmének szerves része.   …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..