„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Celeb lakások

Befüvesített tetővel olvad bele a tájba Hamptons Bay-i luxus búvóhely

A Hamptons nem pontosan diszkrét megjelenéséről híres. Ez a Long Island keleti partján fekvő közösség, hírességek és más gazdag New York-i lakosok nyári enklávéjaként ismert, hihetetlen luxusautók foglalják el az utcákat, amelyek a többi évszakban teljesen csendesek. A tengerparti házak bérlése egy hónapra akár 400 000 dollárba is kerülhet, és a luxusabb rezidenciák árcédulái még ennél is magasabb összeget mutatnak.

Az épületek többsége döntetlent játszik a helyi szintet tekintve, nagy részük kelet Long-Islandi struktúrák történelmi jellegére támaszkodik, alaprajzaikkal, teniszpályáikkal és a ápolt, topiarfű pázsitjukkal.

De túl a csillogó kastélyokon, találunk egy szellős, nyugodt tengerparti városkultúrát is, amely tele van állandó középosztálybeli lakosokkal – és néhány csúcskategóriás hétvégi kiruccanásra kiadó ház is. A kívánt hatás elérése érdekében a pár kapcsolatba lépett a New York-i belsőépítészeti és építészi céggel, a Mapos-al, abban a reményben, hogy megtalálják a sztereotípiákban gazdag Hamptonsi otthonok ellenszerét, tökéletes kontrasztot, és egy kényelmes, visszafogott, de mégis luxus búvóhelyet kialakítva ezzel.

Egy globális francia szépségmárka tulajdonosai az ügyfelek, egy időtlen, több generációt befogadó családi nyaralót kívántak létrehozni, amely tiszteletben tarja az érzékeny partvidéki építési területet, beépítve a legújabb fenntartható technológiát és tervezési stratégiákat, és kiemeli a modernizált klasszikus szépséget. A család a meglévő növényzet lehető legnagyobb mennyiségét akarta megtartani, ideértve a 70 méter magas öreg szikimórfát is a réten. Ehhez természetes alapanyagot széles használatát kérték nyers, befejezetlen anyagokkal, hogy kiegészítsék a hely szellemét.

Az eredmény a Peconic House: a 21. századi fenntartható, pretenzióktól mentes otthon. A majd 400 négyzetméteres üdülőház egy dombba van beépítve, a szomszédságtól északra, és egy zöld tetővel van borítva, amelyet az őshonos fűfélék borítanak. Az útról megközelítve alig látható a ház, és az a víz felé néz.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

A 200 méteres teraszt és a tengerpartot szabadidős, szabadtéri terek sorozatával kötik össze, köztük egy csillogó, 23 méter hosszú végtelenített élménymedencével. A corten acél, cédrus, beton és újrahasznosított faanyag utánozza a környezet természetes hangulatát, és öregedve gazdag patinát képeznek majd, amely tovább mélyíti a ház kapcsolatát a körülvevő környezettel. A nappali 31 méter hosszú üvegfallal teszi lehetővé a tökéletes kilátást a Peconic-öböl kelet-nyugati részére, amelyet maga a kezeletlen cédrus és a újrahasznosított fehér tölgy határol.

Az építészek azt mondják a projektről: „Minden tervezési döntés támogatja az épített környezet és a természet összemosódását: a zöld tető elősegíti a biodiverzitást, miközben konzoljai napfény betakarítást biztosítanak reggel és árnyékot délután.”

Forrás: www.dornob.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb