Home / Lakberendezés és stílus / Okos tetőbővítés Libanonban

Okos tetőbővítés Libanonban

Tetszik a Kp.hu?

Tetszik a cikk?

A brüsszeli Notan Office tervezte meg ezt a tető-kiterjesztést és víztartály-projektet Libanonban. A hagyományosnak nem nevezhető bővítés teljes területe 250 négyzetméter.

A bejrúti tetők lakottak, teraszként szolgálnak és magán vagy közös használatban vannak. A bővítés lapos tetőre épült, melynek a vízszállító tartályokat is kellett tartalmaznia. Annak érdekében, hogy lakható legyen, a térfogat emelkedik és a vizet egy nagy közös tartály tartalmazza. Az építészetek  impozáns monolitot képzeltek el, amely a városi panorámát mutatja.

design-roof-extension-2

. Építtesse velünk kiemelten energiatakarékos családiházát.

Referencia képeink Referencia videóink Így épül fel egy energiatakarékos családiház ÁRAJÁNLATKÉRÉS TÍPUSTERVEK ÁRAJÁNLATTAL
Ha már rendelkezik saját tervekkel, akkor egyedi árajánlatot készítünk. Ha típusterveink után érdeklődik, kérjük válassza a "típustervek" menüpontot.
EnergyFriendHome készházaink bemutatása
Műszaki tartalom Készházaink előnyei
SZERKEZETKÉSZ HÁZÉPÍTÉS CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS
CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS 6 KÜLÖNBÖZŐ TECHNOLÓGIÁVAL

MINŐSÉGIRÁNYÍTÁSI RENDSZER, MINŐSÍTÉSEK

ISO MINŐSÍTÉS:

A KP Sales House Kft a megrendelők még magasabb szintű kiszolgálásának érdekében "lakó- és nem lakó épület építése" területen minőségirányítási rendszert vezetett be és alkalmaz, mely megfelel az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány követelményeinek.___________________________________

MINŐSÍTETT VÁLLALKOZÁS:

Cégünket, Európa egyik vezető üzleti információ szolgáltatója a Bisnode "A" kategóriás (A – Creditworthy) vállalkozásként minősítette. Az A tanúsítványra a magyar piacon csupán a cégek 7,44 %-a jogosult. Velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony. A Bisnode az aktívan működő vállalkozásokat 300 mutató alapján vizsgálja, és napi szinten minősíti. A mutatók négy nagy csoportja: demográfiai adatok, pénzügyi eredmények, negatív és jogi események, és fizetési tapasztalatok.

Dupla orientációjának köszönhetően ez az utolsó emelet nyitott és szellőző; ugyanakkor biztosítja a magánéletet. Az apartmanhoz nagyméretű terasz tartozik, ahol a lakók átérezhetik a város ritmusát. Ahogy belépünk, hangulatos belső tér fogad, annak ellenére, hogy a tervezésben nyers felületeket használtak. A padló zúzott fehér márványból készült, amelyek kiegészítik a beton mennyezetet és a fából készült ablakkereteket.

forrás:freshome.com

kp.hu ugyfelszolgalata

Ajánló

Étterem felújítás Romániában

A Sabres étterem a romániai Timisoara-ban található halétterem, amely 12 évvel ezelőtt született. A közelmúltban …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..