„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Celeb lakások

Te is kibérelheted a Bachelorette csillag, JoJo Fletcher Airbnb konténerét

A The Bachelorette 14. évadában a romantikus szerelem megtalálása után a valóság sztárok JoJo Fletcher és Jordan Rodgers most már másfajta szerelmet keresnek- apró bérleti helyek tervezésén és felújításán keresztül.

Mivel Rodgers nyolc őrült hét alatt nyerte el JoJo szívét a körülbelül 30 másik sráccal folytatott versenyen, a pár boldogan elkötelezte magát, és új vállalkozásba kezdett, a CNBC-n Cash Pad nevű ingatlanfelújító program házigazdájaként. A tipikus felújító programokkal ellentétben Rodgers és Fletcher a kicsi és szokatlan helyekre, például pótkocsikra és raktárakra összpontosítanak annak érdekében, hogy a tulajdonosok előkészítsék őket az AirBnb weboldalán való rövid távú kiadására.

“Az elmúlt évben valóban elkezdtünk gondolkodni az Airbnb és a rövid távú bérleti létesítmények új trendjéről” – magyarázza Rodgers. “Minden alkalommal, amikor utaztunk, élveztük a bennük való tartózkodást, és megláttunk egy réspiacot, amelyet el akarunk foglalni.”

A pár legutóbbi projektje egy rozsdás rakomány utánfutó volt egy ausztráliai texasi kertben. A terv és TV-stáb nélkül, a házaspár gyorsan elindította a gondolatot, miként fognak a szemétből kincset építeni. És mivel már olyan sok konténer van az AirBnb-n, tudták, hogy olyan módon kell a projektet elkezdeni, hogy az kiemelkedjen a verseny ellen.

Első lépésként sikerült kitalálniuk, hogyan tud négy ember kényelmesen aludni benne. A hálószobában egy “king size” ágy és egy kihúzható kanapé található, melyen elfér két további vendég. A bezárt  érzés leküzdése érdekében JoJo és Jordan azt is biztosította, hogy a szállítótartály minden ablaka úgy működjön, mint egy ajtó, amely teljesen kinyílik, a bérleti létesítmény oldalát megnyitva a szabadba való könnyű hozzáférés érdekében. Kívül a fa fedélzet további helyiségeket kínál, szabadtéri étkezési vagy grillezési helyet, valamint egy pihen párnát a csillagleséshez. Mint a legtöbb mini otthoni élménynél, a kültéri tér szinte ugyanolyan fontos, mint a beltér, így a pár rá vette magát, egy második szórakoztató hely kialakítására, egy kültéri tűzhellyel és a híres játékok, az Amőba és a Jenga életnagyságú változatával.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Fletcher és Rodgers vállalják az összes AirBnb átalakítás kockázatát (azaz fizetik a felújításokat, és a tulajdonosoknak egy havi normál árat biztosítanak) a show kedvéért, azzal a hittel, hogy ez jövedelmező befektetéssé válik majd és a háztulajdonosok álmainak teljesítése, a projekteken keresztül. Cserébe a pár részesedik a leendő bérleti díjakból az első négy évben.

Fletcher és Rodgers jelenleg időt töltenek saját házuk felépítésén és az esküvői álmaik kibontakozásán. A pár nemrégiben az Instagram-on bejelentette, hogy megvásárolták az első közös házukat, és hogy az esküvő időpontja még nincs meghatározva, de valószínűleg jövő tavasszal vagy nyáron lesz.

Forrás: www.dornob.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb