Home / Lakberendezés és stílus / Szürke és fehér lakásbelsők

Szürke és fehér lakásbelsők

Tetszik a Kp.hu?

Tetszik a cikk?

Ha annyira szereted a gyönyörű szürke és fehér színekből álló lakásbelsőket, mint mi, akkor nagyszerű, inspiráló dizájn megoldásokat mutatunk számodra.

Ez a szín spektrum olyan, ami megfelel minden igazi szürke kedvelő ízlésének. A sötétebb hangulatos, szürke lakásból kiindulva, kiegyensúlyozottabb sémán haladva, sokkal könnyebb és világosabb példát is felsorakoztatunk. A kortárs belső terek minimalista stílust követnek, amelyek megfelelnek a modern életstílusnak.

White-dining-set

. Építtesse velünk kiemelten energiatakarékos családiházát.

Referencia képeink Referencia videóink Így épül fel egy energiatakarékos családiház ÁRAJÁNLATKÉRÉS TÍPUSTERVEK ÁRAJÁNLATTAL
Ha már rendelkezik saját tervekkel, akkor egyedi árajánlatot készítünk. Ha típusterveink után érdeklődik, kérjük válassza a "típustervek" menüpontot.
EnergyFriendHome készházaink bemutatása
Műszaki tartalom Készházaink előnyei
SZERKEZETKÉSZ HÁZÉPÍTÉS CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS
CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS 6 KÜLÖNBÖZŐ TECHNOLÓGIÁVAL

MINŐSÉGIRÁNYÍTÁSI RENDSZER, MINŐSÍTÉSEK

ISO MINŐSÍTÉS:

A KP Sales House Kft a megrendelők még magasabb szintű kiszolgálásának érdekében "lakó- és nem lakó épület építése" területen minőségirányítási rendszert vezetett be és alkalmaz, mely megfelel az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány követelményeinek.___________________________________

MINŐSÍTETT VÁLLALKOZÁS:

Cégünket, Európa egyik vezető üzleti információ szolgáltatója a Bisnode "A" kategóriás (A – Creditworthy) vállalkozásként minősítette. Az A tanúsítványra a magyar piacon csupán a cégek 7,44 %-a jogosult. Velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony. A Bisnode az aktívan működő vállalkozásokat 300 mutató alapján vizsgálja, és napi szinten minősíti. A mutatók négy nagy csoportja: demográfiai adatok, pénzügyi eredmények, negatív és jogi események, és fizetési tapasztalatok.

Nyitott nappalikat láthatunk, ahol a társalgó és konyha, étkező található egy légtérben; és komoly otthoni irodákat a megfeszített munkához, nagy hálószobákkal és tágas fürdőszobákkal. A hangulatos, mégis modern kanapék, a puha szőnyegek, függönyök és fal mind szürke árnyalatúak. Az egységes kompozíciót, a fehér elemek tisztasága fűszerezi. Fehér dekoratív vázák, párnák és dohányzóasztal minden olyan színtiszta kiegészítők, amik a minimalizmus egyszerűségét hozzák el.

forrás:home-designing.com

kp.hu ugyfelszolgalata

Ajánló

Étterem felújítás Romániában

A Sabres étterem a romániai Timisoara-ban található halétterem, amely 12 évvel ezelőtt született. A közelmúltban …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..