„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Celeb lakások

A Netflix “Harry & Meghan” dokumentumfilmje bepillantást enged a pár első otthonába

A kaliforniai Montecito otthonát, ahol Harry herceg és Meghan Markle sok vallomást forgatott a Netflix Harry & Meghan című dokumentumfilmjéhez, találóan lehetne “palotaszerűnek” nevezni. A nemrégiben 33,5 millió dollárért jegyzett, 13 600 négyzetméteres birtok pontosan olyan otthon, amilyennek a modern kori királyi családokat képzelhetjük, miközben az Egyesült Államokban élnek.

Meglepően kevésbé fényűző azonban a Kensington-palota területén lévő korábbi otthonuk, ahol a pár kapcsolatuk elején élt. Az “aprócska”, 123 négyzetméteres Nottingham Cottage-ban való élet realitásai a dokumentumfilm házi videós felvételeiből derülnek ki.

A szeretetteljes “Nott Cott” néven ismert Nottingham Cottage a palota területén található kisebb házak közé tartozik, két hálószobával, egy fürdőszobával, konyhával, kis lakóterekkel és egy apró hátsó kerttel. Harry először 2013-ban költözött a házikóba, Meghan pedig 2017-ben csatlakozott hozzá, nem sokkal a pár eljegyzése előtt.

A házimozi felvételek hangulatosnak és rokonszenvesnek tűnő enteriőröket ábrázolnak. Az arányok kicsik, az anyagok hasonlóak, mint amilyeneket bármelyik másik szerény otthonban láthatunk. A konyhában kockás fekete-fehér padló, fehér szekrények és jellegtelen szürke munkalapok találhatók. Itt kérte meg Harry Meghan kezét csirkesütés közben. A kompakt nappaliban látható az a jelenet, amelyben a pár bejelenti eljegyzésüket a világnak.

A szekrénytér láthatóan szűkös, hiszen a herceg a képen tiszti egyenruhában öltözködik, mögötte egy szabadon álló ruhatartó állvánnyal. Egy másik felvételen Meghan egy látszólag szőnyeggel borított fürdőszoba ajtajában áll. “Ez csak egy olyan fejezete volt az életünknek, ahol nem hiszem, hogy bárki el tudná hinni, milyen is volt valójában a színfalak mögött” – mondta a pár otthonában töltött időszakról.

“Enyhe dőlésszögben van, nagyon alacsony mennyezettel” – mondta Harry. “Nem tudom, hogy kinek készült. Biztos alacsonyak voltak” – tette hozzá Meghan“Egyszerűen állandóan beverte a fejét, mert olyan magas”. Oprah láthatóan megdöbbent a házikó méretén, amikor meglátogatta. Harry azt mondta: “Nos, Oprah átjött teázni, nem igaz? És amikor bejött, leült, és azt mondta: “Ezt senki sem fogja elhinni!””.

A Nottingham Cottage-ot Christopher Wren építész tervezte 1689-ben III. és II. Vilmos és Mária számára. A dekoráció és a kivitelezés azóta többször változott, mivel a házikót a királyi családok különböző generációi lakták. II. Erzsébet királynő nagybátyja, Henrik herceg, Gloucester hercege az 1950-es évek előtt lakott itt, mielőtt a királyi család személyzetének több magas rangú tagja is otthont kapott.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Figyelemre méltó, hogy a házikót egykor Marion Crawfordnak, az akkori Erzsébet és Margit hercegnő egykori nevelőnőjének ígérték örökre, de a jogait visszavonták, miután a hölgy megjelentette a királyi családról szóló, mindent eláruló memoárját.

A házban lakott még Miles Hunt-Davis, Edinburgh hercegének magántitkára, Robert Fellowes, II. Erzsébet királynő magántitkára és felesége, Lady Jane Fellowes, aki Diana hercegnő idősebb nővére, valamint Vilmos herceg és Kate Middleton, Cambridge akkori hercege és hercegnéje György herceg születése előtt. Miután Harry és Meghan kiköltöztek, Eugenie hercegné költözött be férjével, Jack Brooksbankkal és fiukkal, Augusttal együtt.

Ami Harry és Meghan Montecito-i otthonát illeti, ahol a gyermekeikkel, Archie-val és Lillibetával élnek, úgy tűnik, hogy a pár nem találja eléggé privátnak, tekintve az ultra magas profiljukat. Bár a héthektáros birtok Los Angelestől 90 percre északra található a kitaposott ösvényektől távol (Oprah Winfrey és Ellen DeGeneres birtokainak közelében), a családnak mégis meggyűlik a baja a betolakodókkal és a paparazzókkal.

A Realtor.com beszámolója szerint kilenc hónap alatt kilenc alkalommal hívták ki a rendőrséget a rezidenciához, egyszer pedig letartóztattak egy Nickolas Brooks nevű férfit, aki több mint 2300 mérföldet vezetett Ohióból, hogy behatoljon a birtokra. Harry és Meghan számára a következő lépés egy biztonságosabb rezidencia lehet egy őrzött közösségben.

Forrás: www.dornob.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb