Home / Modern és luxus házak / Nyaraló Hollandia dűnéi között

Nyaraló Hollandia dűnéi között

Tetszik a Kp.hu?

Tetszik a cikk?

A nyaralók általában olyan helyeken épülnek fel, amelyek távol fekszenek a nyüzsgő nagyvárosoktól és nagyszerű kilátással rendelkeznek a tájra.

A Borren Staalenhoef Architecten BV bna által tervezett ház nagyon érdekes ebben az értelemben. A Hollandiában található Oost-Vlieland dűnéi által körülvett helyen fekszik. Bár a jelenlegi kialakítása 2017-ben befejeződött, a ház építése valójában az 1970-es évek elejére nyúlik vissza. Akkor még csak egy bájos ház volt, ami nem igazán tűnt ki a környezetéből.

werk van Borren Staalenhoef architecten; http://www.borrenstaalenhoef.com

. Építtesse velünk kiemelten energiatakarékos családiházát.

Referencia képeink Referencia videóink Így épül fel egy energiatakarékos családiház ÁRAJÁNLATKÉRÉS TÍPUSTERVEK ÁRAJÁNLATTAL
Ha már rendelkezik saját tervekkel, akkor egyedi árajánlatot készítünk. Ha típusterveink után érdeklődik, kérjük válassza a "típustervek" menüpontot.
EnergyFriendHome készházaink bemutatása
Műszaki tartalom Készházaink előnyei
SZERKEZETKÉSZ HÁZÉPÍTÉS CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS
CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS 6 KÜLÖNBÖZŐ TECHNOLÓGIÁVAL

MINŐSÉGIRÁNYÍTÁSI RENDSZER, MINŐSÍTÉSEK

ISO MINŐSÍTÉS:

A KP Sales House Kft a megrendelők még magasabb szintű kiszolgálásának érdekében "lakó- és nem lakó épület építése" területen minőségirányítási rendszert vezetett be és alkalmaz, mely megfelel az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány követelményeinek.___________________________________

MINŐSÍTETT VÁLLALKOZÁS:

Cégünket, Európa egyik vezető üzleti információ szolgáltatója a Bisnode "A" kategóriás (A – Creditworthy) vállalkozásként minősítette. Az A tanúsítványra a magyar piacon csupán a cégek 7,44 %-a jogosult. Velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony. A Bisnode az aktívan működő vállalkozásokat 300 mutató alapján vizsgálja, és napi szinten minősíti. A mutatók négy nagy csoportja: demográfiai adatok, pénzügyi eredmények, negatív és jogi események, és fizetési tapasztalatok.

A ház teljes területe 240 négyzetméter. Az alagsor szintje teljesen el van rejtve és csak egy bizonyos szögből és helyről látható. Mivel a dűne tetején helyezkedik el, a ház elkerülhetetlenül kiemelkedik, így az új tervezési stratégia erre a részletre fókuszált. Az egész házat újra gondolták és újra felépítették. Az eredeti elemek egy része megmaradt, vagy inkább a mögöttük álló elgondolást tartották életben, de egy másik, friss formában született újjá.

forrás:homedit.com

kp.hu ugyfelszolgalata

Ajánló

Japán modern otthon

A Skyward House néven futó projektet az AC-AA Architects tervezte, egy japán stúdió, ami arról …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..