Home / Modern és luxus házak / Nyaraló Hollandia dűnéi között

Nyaraló Hollandia dűnéi között

A nyaralók általában olyan helyeken épülnek fel, amelyek távol fekszenek a nyüzsgő nagyvárosoktól és nagyszerű kilátással rendelkeznek a tájra.

A Borren Staalenhoef Architecten BV bna által tervezett ház nagyon érdekes ebben az értelemben. A Hollandiában található Oost-Vlieland dűnéi által körülvett helyen fekszik. Bár a jelenlegi kialakítása 2017-ben befejeződött, a ház építése valójában az 1970-es évek elejére nyúlik vissza. Akkor még csak egy bájos ház volt, ami nem igazán tűnt ki a környezetéből.

werk van Borren Staalenhoef architecten; http://www.borrenstaalenhoef.com

A ház teljes területe 240 négyzetméter. Az alagsor szintje teljesen el van rejtve és csak egy bizonyos szögből és helyről látható. Mivel a dűne tetején helyezkedik el, a ház elkerülhetetlenül kiemelkedik, így az új tervezési stratégia erre a részletre fókuszált. Az egész házat újra gondolták és újra felépítették. Az eredeti elemek egy része megmaradt, vagy inkább a mögöttük álló elgondolást tartották életben, de egy másik, friss formában született újjá.

forrás:homedit.com

Ajánló

Olaszországi luxus

CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS 6 KÜLÖNBÖZŐ TECHNOLÓGIÁVAL A faházak általában nem túl nagy méretűek, de ez …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..