„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Lakberendezés és stílus

Belsőépítészeti inspiráció: art-deco stílusban, minimalista, de luxus kivitelű szín- és anyagpalettával felújított ház

A Myrnong Crescent House egy fényűző és kifinomult otthon az ausztráliai Melbourne-ben, amelyet 2022-ben a Riofrio Carroll Architects tervezett át. A Toorak központjában található, örökségül szolgáló art deco háznak a tulajdonosa azzal a szándékkal kereste meg az RCA építészeti céget, hogy modernizálja azt, hogy megfeleljen a jelenlegi életstílusának, ugyanakkor tiszteleg az eredeti örökség előtt is.

A Melbourne zöld külvárosában, Toorakban található Myrnong Crescent House egy örökölt art deco stílusú lakóház. A gyönyörű kerti jellemzőkkel rendelkező otthon újratervezése magában foglalta a kertre nyíló kilátóvonalak megnyitását, hogy kapcsolatot teremtsen a tájjal, a fénnyel és a levegővel. Az ügyféllel való találkozók során kiderült, hogy a főzés iránti lelkesedésüknek köszönhetően a konyha nem csupán a főzés funkcionális helyeként, hanem a szórakozás és a munka céljára is szolgál. A konyhát ezért a funkcionalitás jegyében rendezték be, de a kivitelezés és a részletek kifinomult és fényűző stílusról árulkodnak, amely stílus a ház többi részében is folytatódik.

A ház bejárati előterében lévő eredeti íves lépcső központi elemmé vált. A házon belül több szögből is látható, a földszinti nyilvános terekből a fenti magánterekbe, valamint az alagsori garázsba vezet. A lépcsőt fekete márvány lépcsőfokokkal újították fel, amelyek kiegészítik az eredeti fekete acéllemez korlátot. Az eredeti és a luxuselemek e kombinációja a többi helyiség belső kialakítását is meghatározza, a felújított fürdőszobától és szaunától kezdve a lágy, pettyezett fényű, sötétített és stilizált whiskey-szobáig.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

A Riofrio Carroll Architects által végzett helyreállítás és felújítás során a részletekre való odafigyelés és az építés minősége az egész tervezés során látható. Az egész házban egy kortárs art-deco stílusú belső térhez illő semleges palettát használtak, amely visszafogott, de fényűző esztétikát biztosít, amely ismeri a célját és helyét az átfogó tervezési történetben. Az anyagpaletta szintén egyszerű, de luxus kivitelű anyagokat foglal magában, mint a márvány és a fekete porfújt fém.

Forrás: www.yinjinspace.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb