Home / Modern és luxus házak / Modern konténer otthon

Modern konténer otthon

Tetszik a Kp.hu?

Tetszik a cikk?

Egy újrahasznosított szállítókonténerekből készült házra nem gondolunk úgy, mint amivel New Jersey-i külvárosi részén könnyedén összefuthatunk, és mégis pontosan ez a helyzet.

Ez az otthon 2008-ban épült, Adam Kalkin építész tervezte meg és összesen kilenc konténert használtak fel az építéséhez. Két szárnyra osztott, és a második emeleten híd köti össze a részeket. A nagy ablakok, üvegfalak és számos tetőablak lehetővé teszi, hogy a természetes fény bejusson a terekbe és csodálatos panorámás kilátást kínálnak.

. Építtesse velünk kiemelten energiatakarékos családiházát.

Referencia képeink Referencia videóink Így épül fel egy energiatakarékos családiház ÁRAJÁNLATKÉRÉS TÍPUSTERVEK ÁRAJÁNLATTAL
Ha már rendelkezik saját tervekkel, akkor egyedi árajánlatot készítünk. Ha típusterveink után érdeklődik, kérjük válassza a "típustervek" menüpontot.
EnergyFriendHome készházaink bemutatása
Műszaki tartalom Készházaink előnyei
SZERKEZETKÉSZ HÁZÉPÍTÉS CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS
CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS 6 KÜLÖNBÖZŐ TECHNOLÓGIÁVAL

MINŐSÉGIRÁNYÍTÁSI RENDSZER, MINŐSÍTÉSEK

ISO MINŐSÍTÉS:

A KP Sales House Kft a megrendelők még magasabb szintű kiszolgálásának érdekében "lakó- és nem lakó épület építése" területen minőségirányítási rendszert vezetett be és alkalmaz, mely megfelel az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány követelményeinek.___________________________________

MINŐSÍTETT VÁLLALKOZÁS:

Cégünket, Európa egyik vezető üzleti információ szolgáltatója a Bisnode "A" kategóriás (A – Creditworthy) vállalkozásként minősítette. Az A tanúsítványra a magyar piacon csupán a cégek 7,44 %-a jogosult. Velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony. A Bisnode az aktívan működő vállalkozásokat 300 mutató alapján vizsgálja, és napi szinten minősíti. A mutatók négy nagy csoportja: demográfiai adatok, pénzügyi eredmények, negatív és jogi események, és fizetési tapasztalatok.

A nyugati szárny tartalmazza a földszinten található elsődleges lakótereket és a felső szinten lévő három hálószobát és két fürdőszobát. A keleti szárny a lejtős terep miatt kisebb, és két iroda található benne, illetve vendégszoba. Az a tény, hogy ez a konténerház kiválóan illeszkedik környezetébe, egy kicsit meglepő, de nagyon pozitív értelemben. A hullámosított acél homlokzat ebben fontos szerepet játszik.

forrás:homedit.com

kp.hu ugyfelszolgalata

Ajánló

Otthon a művészet jegyében

Kansas City (Egyesült Államok) városában található az Artery Residence, amely egy nagyon különleges otthon. A …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..