Home / Hírek / Megdöbbentő tények – Magyarországot kirabolták

Megdöbbentő tények – Magyarországot kirabolták

Tetszik a Kp.hu?

Tetszik a cikk?

Pár nappal ezelőtt született meg ez a cikk a hir.ma és a Hetek című újságban, mely megdöbbentő adatokat közöl Magyarországról.

A cikkből kiderül, hogy a rendszerváltás óta ez az ország egy szabad préda.
Bizonyos körök szabadon garázdálkodhattak és garázdálkodhatnak, mert az alábbi tények magukért beszélnek.

A rendszerváltást követően hazánkból 242 milliárd dollárnyi magántőkét menekítettek ki a világ különböző adóparadicsomaiba.

Forintban is leírjuk, hogy a nagyságrend mégjobban érvényesüljön. A 242 milliárd dollár, az:  48, 000, 000, 000, 000, azaz 48 ezer milliárd forint. Ha átlag 200 forintos árfolyamot veszünk alapul.

A világon a 12. helyen áll a kirabolt országok között Magyarország. Ez megdöbbentő tény.

A világon legkorruptabbnak hitt országok, mint Ukrajna, Törökország és Kazahsztán csak utánunk jön a sorban.

A teljes államadósságának két és félszeresét engedtük ki külföldre. 

John Christensen készítette ezt a kimutatást, aki a Tax Justice Network igazgatója. Közgazdász, korábban offshore bankár volt.

Többéves kutatás után a héten jelent meg az első átfogó világjelentés az adóparadicsomokba menekített magánvagyonokról. Az igazságos adózásért küzdő, vezető közgazdászokból és bankszakemberekből álló Tax Justice Network civil szervezet azt állítja, hogy 2010 végén legalább 21 ezer milliárd dollár értékű magánvagyon rejtőzött offshore számlákon. Ez az összeg – ami csak a pénzeszközöket vette számba, és nem tartalmazza az offshore ingatlanokat, jachtokat és céges tulajdont – megegyezik az Egyesült Államok és Japán együttes éves nemzeti össztermékével (GDP).

. Építtesse velünk kiemelten energiatakarékos családiházát.

Referencia képeink Referencia videóink Így épül fel egy energiatakarékos családiház ÁRAJÁNLATKÉRÉS TÍPUSTERVEK ÁRAJÁNLATTAL
Ha már rendelkezik saját tervekkel, akkor egyedi árajánlatot készítünk. Ha típusterveink után érdeklődik, kérjük válassza a "típustervek" menüpontot.
EnergyFriendHome készházaink bemutatása
Műszaki tartalom Készházaink előnyei
SZERKEZETKÉSZ HÁZÉPÍTÉS CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS
CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS 6 KÜLÖNBÖZŐ TECHNOLÓGIÁVAL

MINŐSÉGIRÁNYÍTÁSI RENDSZER, MINŐSÍTÉSEK

ISO MINŐSÍTÉS:

A KP Sales House Kft a megrendelők még magasabb szintű kiszolgálásának érdekében "lakó- és nem lakó épület építése" területen minőségirányítási rendszert vezetett be és alkalmaz, mely megfelel az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány követelményeinek.___________________________________

MINŐSÍTETT VÁLLALKOZÁS:

Cégünket, Európa egyik vezető üzleti információ szolgáltatója a Bisnode "A" kategóriás (A – Creditworthy) vállalkozásként minősítette. Az A tanúsítványra a magyar piacon csupán a cégek 7,44 %-a jogosult. Velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony. A Bisnode az aktívan működő vállalkozásokat 300 mutató alapján vizsgálja, és napi szinten minősíti. A mutatók négy nagy csoportja: demográfiai adatok, pénzügyi eredmények, negatív és jogi események, és fizetési tapasztalatok.

A cikk teljes terjedelemben itt olvasható: http://hir.ma/belfold/bunugy/magyarorszagot-kiraboltak-itt-vannak-a-tenyek/14313

kp.hu ugyfelszolgalata

Ajánló

12578571_0f729f07339a5c0413e8601f64457572_wm

18 emeletes, 55 méter magas faházat építettek 66 nap alatt

18 emeletes könnyűszerkezetes faházat eddig még nem látott a világ, most viszont Vancouverben úgy döntöttek, hogy az egyetemi ...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.