Celeb lakások

Kelly Clarkson Tennessee tóparti mega-kastélya 7,95 millió dollárért eladó


Tegyünk egy túrát a hihetetlen ingatlan belsejében …

Kelly Clarkson énekesnő, a Tennessee-i fenséges tóparti kastélya 7,49 millió dollár (2,291,602,950.00 Forint) áron kerül a piacra.

Kelly Clarkson hírneve meteorikus nagyságúra nőtte ki magát, miután énekelt és megnyerte az American Idol első évadját 2002-ben. Most Amerika kedvenc szórakoztatója, a The Voice bírója és saját új NBC talk showjának házigazdája.

2019-es Billboard Music Awards – Show/ Kelly Clarckson

Körülbelül 10 évvel az American Idol győzelme után vásárolta meg ezt a Tennessee-tó partján található otthont Hendersonban, 25 mérföldnyire a Cumberland folyón Nashville-től.

A házat úgy tervezték, hogy az teljes mértékben kihasználja a közel száz folyami mérföldes csónakázási lehetőséget, vízisí, horgászás, jet-ski, úszás vagy hajóval felfedezni a végtelen Old Hickory-tó partvonalának vagy a Tennessee vízparti parkjainak egyikét.

A Clarkson ház négy hektáron helyezkedik el, és egy szomszédos, egy további két hektár felhasználható földterülettel, amelyet a Hadsereg mérnöki testülete birtokol.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

A kifelé ívelt partvonalával a vízre való kilátása abszolút páratlan, a két csónakház, lifttel ellátva, a ház bal oldalára van elhelyezve, hogy ne zavarja a kilátást.

A bejárati parkolóhoz egy hosszú kapu található, egy lenyűgöző központi szökőkút mellett. Az földterület érett fákkal van borítva, sok zöld gyep, ezen kívül található egy homok-röplabdapálya, angol stílusú kert, üvegház és egy nagy medence / gyógyfürdő terasz és egy szabadtéri étkező pavilon; van még egy kültéri kandalló is, amely melegen tartja a szabadtéri vacsorát.

A 2012 négyzetméteres házban rengeteg hely van a család, a barátok számára, szóval az ott alvás buli is bármikor bele fér!

A ház bejárata egy nagy előcsarnok felé nyílik, dupla lépcsőkkel, a ház szívét meleg és családias melegség tölti be az alkalmi szórakozásra, különös tekintettel a cowboy bárra, híres nyereg bár székekkel ellátva! 

Hét hálószobával rendelkezik, amelyek közül az egyik egy nagyméretű lakosztály ülősarokkal, kandallóval és lenyűgöző mesterfürdővel, 11 fürdő, egy családi szoba, mozi és egy négyszemélyes beépített emeletes ággyal felszerelt gyerekszoba és egy jó- méretű játszótér.

Emellett még egy biliárd / játékterem, további fogadótermek, egy nagy edzőterem, egy kétszintű iroda és egy lift is található az épületben. 

Kelly most a kaliforniai stúdió közelében él, ahol heti talk showját forgatja, a Kelly Clarkson Show-t, így most eladja a tóparti otthont Nashville közelében.

Az ingatlan 7 499 000 dollár a piacon a Stutts-Miller Properties révén a Parks Real Estate-nál.

Ismerkedjen meg a fent leírt gyönyörű ingatlannal:

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb