házépítési tudnivalókHírekNanonap fűtésrendszer

Nnanotechnológiás fűtőfilmes (NANONAP) fűtésrendszer bemutatása

INNOVÁCIÓ, MINŐSÉG

Nano-technológia a fűtéstechnikában! A világszerte 2005-óta sikeresen növekvő NanoNap és az elégedett felhasználók százezreinek célja megegyezik. Az energiatakarékos és megfizethető fűtési rendszerek kialakítása közös érdekünk.

A rohamosan fejlődő technológia, a világszerte emelkedő gázárak és a bizonytalan gázellátás, valamint az energiatakarékos és tiszta fűtőrendszerek iránti kereslet növekedése lehetővé tette egy új fűtési megoldás megszületését. A gyártó Dymsco Co. Ltd, mint a korszerű műszaki és technológia megoldások szállítója, közel egy évtizede dolgozik együtt olyan cégekkel, mint a Samsung, az LG Electronics és a Pantech & Curitel.
Termékeink megfelelnek a legmagasabb minőségi követelményeknek, szabványoknak.

A gyártó üzemek ISO 9001 szabvány szerint a legmagasabb minőségellenőrzés mellett működnek a legkorszerűbb anyagok felhasználásával.
A NanoNap egyértelmű célja, hogy környezettudatos és egészséges fűtésrendszerek megalkotásával vigyen meleget otthonainkba.

SZEMÉLYRESZABOTT, ENERGIATAKARÉKOS FŰTÉSRENDSZEREK

A NanoNap komplett fűtési megoldásokat kínál minden beltéri felhasználásra.

A szén-szálas technológia nyújtotta magas hatásfokú fűtőelemekkel az egyedi igényeknek megfelelő fűtésrendszer alakítható ki.

Padló és mennyezetfűtéseink gyorsan és alacsony beruházási költséggel kialakíthatóak.

Akár helyiségenként különböző fűtésrendszer?
Fontos szempont egy fűtési rendszernél, hogy a helyiség funkciójának megfelelően legyen kialakítva. A NanoNap akár helyiségenként önálló vezérléssel teszi lehetővé, hogy mind a fűtés módja és annak jellege a felhasználás szerint legyen kialakítva.

KöRNYEZETVÉDELEM, EGÉSZSÉG

A NanoNap különös fegyelmet szentel a környezetvédelemnek mind a zéró emissziós fűtésrendszerek kifejlesztésével mind a gyártási folyamat során.
Termékeink megújuló energiaforrásokkal kombinálhatóak.

A NanoNap termékek a távoli infravörös sugárzás tartományban működnek így azok a sugárzó fűtésekre jellemz

MAXIMÁLIS KOMFORTÉRZET

A sugárzó fűtések előnye, hogy az emberi test folyamatos kapcsolatban áll a sugárzó felülettel, így a hősugárzás a szövetekbe hatolva saját energiájával stimulálja az emberi szöveteket előidézve a jobb vérkeringést és a magasabb hő és komfortérzet kialakulását. Padlófűtési rendszereink ideális hőmérsékletet biztosítanak a láb, test és fejmagasságban, ellentétben a hagyományos fűtésekkel ahol a helyiség legmelegebb pontja a mennyezet. Mennyezetfűtés esetén a sugárzó hő biztosít kellemes hőérzetet miközben a helyiség levegőhőmérséklete szinte egyenletes.

MINIMÁLIS ENERGIAFOGYASZTÁS

Magas hatásfok, Intelligens vezérlés, pontos méretezés. A hagyományos fűtésekhez képest a hő jóval nagyobb felületen sugárzik, nem alakulnak ki (radiátortól távoli) hideg pontok. 1 °C hőmérsékletcsökkentés mintegy 6%-os energia megtakarítással jár.

A kisebb hőmérséklet azonos komfortérzet mellett kevesebb energiát igényel. A helyiségek hőmérséklete a sugárzó hőnek köszönhetően 2 °C-kal csökkenthető, ezáltal energiamegtakarítás érhető el a komfortérzet csökkenés nélkül. A NanoNap fűtésrendszer megújuló energiaforrásokkal kombinálható. Természetesen egy kondenzációs gázkazánhoz képest a fűtőfóliás fűtés magasabb havi fűtés számlát jelent majd, de megújuló energiával 100%-ban elő tudjuk állítani a villamos fogyasztásunkat. Ez gázfogyasztás esetén nem működik. A jó szabályozhatóság miatt a többletfogyasztás egy modern kondenzációs gázkazán és padlófűtéssel szemben 20-30%. Ez a gáz rendszer magasabb bekerülési költségei miatt még 15 év üzemeltetés után sem érik el a gázkazánnal történt üzemeltetés összköltségét.

KEDVEZŐ BERUHÁZÁSI KÖLTSÉGEK, GYORS KIVITELEZÉS

A NanoNap fűtésrendszerek beruházási költsége jóval a hagyományos fűtéseké alatt marad így kialakítása sok esetben különösen indokolt. A rendszer tervezése és kivitelezése alapterülettől függően akár 1 munkanap alatt elvégezhető. Rugalmasan az energetikai paraméterek alapján méretezhető a teljesítmény, így alacsony energiaigényű épület építése esetén nem jelentkezik hatásfok veszteség mint a legmodernebb gázkazános vagy hőszivattyús rendszerek esetében.

Kp Sales House Ügyfélszolgálata az alábbi telefonszámokon hívható hétköznap reggel 8-17 óra között és szombaton 9-13 óra között:
- 06-1/5-06-06-06
- 06-20/444-44-24
- 06-70/32-32-870
Kollégáink az alábbi melléken és e-mail címen érhetőek el:
- Tolnai Melinda: 100-as mellék (melinda@kp.hu)
- Zsebő Zsanett: 103-es mellék (zszs@kp.hu)
Központi e-mail: info@kp.hu

KARBANTARTÁSMENTES MŰKÖDÉS

A fűtésrendszerek mindössze a NanoNap fűtőelemekből, szerelési segédanyagokból és a vezérlő termosztátokból állnak melyek élettartama kiemelkedően magas így karbantartás, időszakos felülvizsgálatokat, alkatrész utánpótlást nem igényelnek, a meghibásodás lehetősége ez által minimális.

Kifejezetten fontos ez a lakóhelyiségeken kívül, irodákban, üzletekben, vendéglátásban és közintézményekben ahol fontos az üzembiztonság, megspórolható alkatrész raktározás és karbantartó személyzet.

A gázfűtés esetében be kell üzemelni a kazánt, majd rendszeresen szervizeltetni kell, mely költségbe kerül, az elektromos infra fűtésrendszer várhatóan minimum 30-40 évig üzemképes marad. Ezzel szemben egy gázkazánt egészen biztosan 15 éven belül cserélni kell.

LÁTHATATLAN MELEG

Fűtésrendszereink teljesen láthatatlanok, nem befolyásolják az épület kialakítását, bútorozását, nem igényelnek gépészetet (kazán, keringető szivattyú, csőrendszer stb…) ezáltal mai négyzetméter árak mellett megspórolható a gépészeti helyiség kialakítása a gáz bekötése, kémény kialakítás/bélelés stb…

15ÉV NanoNap GARANCIA

A NanoNap termékek kiváló minőségét a fűtéstechnikában egyedülálló 15 éves garancia bizonyítja. Ezzel szemben egy gázkazán 5 éves garanciaidővel büszkélkedhet. 

Természetesen egy gázkazán is 10-12 évig biztosan jó lesz a ház fűtési energia, valamint a használati víz előállítására, ugyanígy várhatóan az infra fűtőfilmek is teljesítik legalább a kétszeres garanciaidőszakot, azaz 30-35 évig nem kell korszerűsítésen gondolkodni.

A „távoli infravörös sugárzás” hatása az emberi szervezetre

A NanoNap fűtési módnál a sugárzott hőenergia mélyen behatol a szövetekbe, serkenti a vérkeringést, felerősíti az általános anyagcsere folyamatokat, és elősegíti a szervezet számára szükségtelen biológiai termékek szövetekből történő eltávolítását.
A bőrön átjutva a távoli infravörös sugarak hordozta energia átalakul hőenergiává. Ennek a hőhatásnak köszönhetően a mélyebben fekvő szövetrétegekben a véredények és a hajszálerek kitágulnak, s ezzel elősegítik a jobb véráramlást.

A NanoNap fűtőfilm hősugárzási hatékonysága

A NanoNap fűtési rendszer használata során a „távoli infravörös sugárzás” felmelegíti a helyiségben lévő valamennyi tárgyat és élőlényt, miközben a fűtés során keletkező negatív töltésű ionok fokozzák a komfortérzetet.

Világszerte a házak, lakások, nyaralók, éttermek, üzletek, iskolák, óvodák, kórházak, rehabilitációs központok, templomok, irodaházak, üzemek, raktárak és az idősek otthonainak tulajdonosai a NanoNap fűtést választják, mert az eddig létező más fűtési rendszerhez képest akár 20%-kal kevesebb energiát fogyaszt.A NanoNap fűtés működése közben aktivizálja az emberi szövetekben lévő vízmolekulákat, javítja a vérkeringést, elősegíti az élő szövetek képződését, s javítja a meglévők kondícióját. Ezt a módszert széles körben alkalmazzák a baktériumok elszaporodásának megakadályozására, a kereskedelmi- és lakóingatlanokban a kellemetlen szagok megszüntetésére is. Jelentősen tisztítja a helyiség levegőjét, fenntartja a szükséges hőmérsékletet és javítja a pihentető éjszakai alvás minőségét.

NanoNap fűtésrendszer
Radiátoros fűtésrendszer

A NanoNap fűtési rendszer jelentős energiát megtakarítva, egyenletesen melegíti a helyiséget.

A levegőt melegítő radiátoros (konvekciós) fűtés rendszerek a helyiséget felülről lefelé melegítik fel, s ez hőmérséklet rétegződést, valamint energiapazarlást okoz.


Kp Sales House Ügyfélszolgálata az alábbi telefonszámokon hívható hétköznap reggel 8-17 óra között és szombaton 9-13 óra között:
- 06-1/5-06-06-06
- 06-20/444-44-24
- 06-70/32-32-870
Kollégáink az alábbi melléken és e-mail címen érhetőek el:
- Tolnai Melinda: 100-as mellék (melinda@kp.hu)
- Zsebő Zsanett: 103-es mellék (zszs@kp.hu)
Központi e-mail: info@kp.hu

Ajánlott tartalom

Egy hozzászólás

  1. Caleo fűtés érdekel,mert van egy vidéki kisházam kb60n/2,igen érdekesnek találtam. Olvastam,hogy Albertirsán is van egy telephely.Kb mikor lehetne megtudni,hogy ez nekem pénzben mennyit is jelent,ugyanis a gázkonvektorokat kiszeretném iktatni mert nem akarok gázzal,fűteni.Nemrégen vettem így ezt a házat. Ha a héten lelehetne bonyolítani a dolgot ,én annak nagyon örülnék.

    Üdvözlettel: Balázs Ferenc

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb