Akciók

Hatalmas infra fűtőfilm akció!!! (NanoSun fűtőfilm) 100m2-es családiház fűtésszerelése mindössze 500 ezer forint.

 • Infra fűtőfilm 100 cm széles bevezető áron: 5, 600 Ft helyett    4,800 Ft/m (4,800 FT/m2)
 • Infra fűtőfilm 80 cm széles bevezető áron:  4, 400 Ft helyett    3,600 Ft/m (4,500 FT/m2)
 • Infra fűtőfilm 50 cm széles bevezető áron:  3, 300 Ft helyett     2,350 Ft/m (4,700 FT/m2)
 • Digitális, érintőképernyős, havi szinten programozható termosztát, padlóhőmérséklet szenzorral: 10, 000 Ft
 • Szilikon vezeték: 200 Ft/m
 • Elektromos csatlakozó a fűtőfilmhez: 125 Ft/db
Ha szeretné beszerelni saját magának a fűtésrendszert, akkor ehhez részletes útmutatást adunk, így teljesen ingyenes lesz a szerelés!
Ha igényt tart arra, hogy mi szereljük be Önnek a fűtésrendszert, akkor négyzetméterenként  1,300 Ft-ért vállaljuk a telepítést.
Tapasztalatból elmondhatjuk, hogy 7700 Ft/m2 költségből kialakítható egy ház fűtésrendszere. Ebben a munkadíj, a szerelési kiegészítők és a termosztátok is benne vannak. Persze csak azt kell számolni, ahol fűtés lesz telepítve.
Ez egy jól szigetelt házban 60%-os lefedettséget jelent. Tehát egy 100m2-es családiházban, mely jól szigetelt, cca. 500 ezer forintból elkészül a komplett fűtésrendszer.
Ez egy gázfűtés esetében minimum a háromszorosa lenne.
Az árak nem tartalmazzák az áfát! Amennyiben vásárolni szeretne, kérem hívja kollégánkat a06-70/368-7528-as telefonszámon.
Szállítás 100 ezer forint feletti vásárlás esetén ingyenes!

——–

Mennyezetre szerelt fűtőfilm. Ezután még a fűtőfilmre egy réteg gipszkarton burkolatot készítünk.

 

Napjainkra a lakások fűtésköltsége megfizethetetlenné vált, a 150 forint köbméterenkénti gázár, egy 100 nm-es régi építésű családiházban akár 80 ezer forintos gázszámlát is eredményezhet.

Sajnos aki gázzal fűt, annak nem sok lehetősége van arra, hogy megújuló energiát használjon, mivel a gázt nem lehet helyettesíteni és nem lehet házilagosan előállítani.

A padlóban, a falban vagy a mennyezetben is elhelyezhető. Teljesen láthatatlan fűtésrendszer. Ön csak a meleget fogja érezni, mintha a nap sütne a lakásában.

Mi most egy olyan fűtésrendszert mutatunk be Önöknek, mely több pontban is sokkal kedvezőbb egy gázfűtésnél.

Sokat lehet hallani az infra fűtésekről. Az infra fűtések hasonlóan működnek, mint a nap ahogyan a földünket melegíti.

Eddig is léteztek már infra fűtések, melyek elektromos energiával működtek, de ez amit most mutatunk meg Önöknek az egy láthatatlan fűtésrendszer. A mennyezetbe vagy a falakba kerül elhelyezésre, teljesen láthatatlan módon.

Koreában fejlesztették ki és gyártják az általunk forgalmazott NanoNap fűtőfilmet, melyet a gipszkarton falakba vagy álmennyezetbe kell beépíteni.

A fűtésrendszer korlátlan élettartamú, nem képes tönkremenni még akkor sem, ha éveken keresztül egyfolytában megszakítás nélkül üzemelnek, akár több éven keresztül.

Kp Sales House Ügyfélszolgálata az alábbi telefonszámokon hívható hétköznap reggel 8-17 óra között és szombaton 9-13 óra között:
- 06-1/5-06-06-06
- 06-20/444-44-24
- 06-70/32-32-870
Kollégáink az alábbi melléken és e-mail címen érhetőek el:
- Tolnai Melinda: 100-as mellék (melinda@kp.hu)
- Zsebő Zsanett: 103-es mellék (zszs@kp.hu)
Központi e-mail: info@kp.hu

100%-ban nulla forint fűtésköltség is elérhető, ha napelemmel és szélgenerátorral párosítjuk a rendszert.

 • Az infra fűtőfólia a villamos energiát alakítja át 7-10 nm hullámhosszúságú infravörös sugárzássá, mely teljes felületével sugároz a környező térségben.
 • Ez éppen az a fajtája a hőnek, amellyel a nap melegíti Földünket és minden élőlény 99%-ban szívja magába.
 • Az infravörös sugárzás nem a helyiség levegőjét, hanem a személyeket, falat, bútorokat és a tárgyakat melegíti fel, majd ezekről való visszaverődésük biztosít kellemes hőérzetet.
 • Ez a film ideális hőforrás arra az időtartamra melyben a fűtendő térben kívánunk tartózkodni, miután gyors felfűtést biztosít, kiválóan alkalmas templomok, lépcsők, szálláshelyek, stb, fűtésére.
 • Használható talajon, laminált parketta alá, falra vagy mennyezeti borítás alá. Ha linóleum alá vagy nedves helyre kívánjuk lerakni konzultálni kell szakemberekkel.

Gyakorlatilag két diafilmhez hasonlító 0,2mm vastag fólia közé fotótechnikai eljárással egy ezüst-szén réteget hordanak fel. Ez a réteg az elektromosság hatására azonnal melegedni kezd, de folyamatos működés esetén sem haladja meg az 50 Celsius fokot. Több tízszeres túlbiztosítás ez, hiszen akkor tudna kár keletkezni, ha elégne a fűtőfilm, de ez csak több száz fokos hőmérséklet esetén következhetne be. A fűtőfilm pedig szabályzás nélkül sem melegedik 60 Celsius fölé.

A rohamosan fejlődő technológiák, a világszerte emelkedő gázárak és a bizonytalan gázellátás, valamint az energiatakarékos és tiszta fűtőrendszerek iránti kereslet növekedése lehetővé tette egy új fűtési megoldás megszületését.

Egy 100nm-es családiház fűtésszerelési kelléke egy kisebb autó hátsó ülésén elfér.

Milyen előnyei vannak az általunk forgalmazott NanoNap fűtőfilmeknek?

 1. Lényegesen olcsóbb, 40-45%-os bekerülési költség csökkenés egy gázfűtéses rendszerhez képest.  De ha összehasonlítjuk a piacon szereplő konkurens termékkel, azzal szemben is 35% -kal jobbak az áraink!!!
 2. Ha a NanoNappal fűti lakását, akkor bármikor áttérhet saját energiatermelésre napenergia vagy szélenergia felhasználásával.
 3. A NanoNap fűtési rendszer nem lebegteti a port, ezért egészségesebb lakókörnyezetet teremt.
 4. A NanoNap fűtési rendszer helyiségenként programozható termosztátokkal van ellátva, ezért csak ott és akkor megy a fűtés, amikor Önnek arra szüksége van. Ezért energiát tud megtakarítani.
 5. A NanoNap fűtési rendszer esetében, mivel a hő sugárzó hőként jelentkezik, 2 Celsius fokkal kevesebb hőmérséklet már ugyanazt a hőérzetet adja Önnek. Ezért ezáltal energiát takaríthat meg. Ha árnyékban van vagy a napon hasonló a különbség. Ahol süt a nap, ott csak egy két fokkal van melegebb, viszont sokkal melegebbnek érezzük.
 6. A NanoNap fűtési rendszert egy átlagos családiházba 5-8 óra alatt beszereljük 3 emberrel.
 7. Olyan helyre is alkalmas a NanoNap, ahol nem lehetne más fűtést beépíteni. Mi egy egyszerű álmennyezetet valósítunk meg és abban elrejtjük Önnek a fűtésrendszerét.
 8. Infravörös sugárzás (90.3%) és negatív ionok (250cc) kibocsátása jótékony hatással van az egészségre. Több országban égési sérülteket kezelő osztályokon infra fűtésrendszereket alkalmaznak, mert gyorsabban gyógyulnak a sebek.
 9. Más fűtési rendszerekre a garancia 5-10 év. Mi a NanoNap fűtési rendszerre 35 év garanciát adunk. Ilyen nincs a magyar piacon ezenkívül!!!
 10. Abban az esetben ha a szakemberünk megtervezi a ház pontos méretezését, akkor a fűtésköltsége a helyiségenkénti szabályozásnak köszönhetően azonos lesz mintha gázzal fűtene. A bekerülés költsége felénél is kevesebb lesz, mintha gázfűtést építtetett volna be lakásába.
Különböző szélességekben kapható, ezért nincsen hulladék. Pontosan megtervezhető. Ön csak azért fizet, amit beépítünk. Egy hagyományos fűtésnél marad pár méter ilyen, olyan cső, meg egyéb anyag, amit Ön korábban már kifizetett.
 • Sokan kérdezik, hogy meglévő lakásba, házba is be lehet építeni a NanoNap fűtésrendszert?
 • IGEN. A következő képeken bemutatjuk, hogy egy meglévő födémre, hogyan lehet telepíteni a NanoNap fűtőfóliát.

 

Először is a meglévő plafonra feldűbelezzük a lécvázat. Ha nem vízszintes a mennyezet, akkor szintezést végzünk speciális szintező hevederekkel.
A mennyezetre helyezett lécvázak közé kőzetgyapot szigetelést terítünk, azért, hogy ne adjuk át a hőt a plafonnak, mert az komoly hőveszteséget okozhatna. Ezután a lécvázra hőtükrös fóliát helyezünk, hogy mégjobban megadjuk a keletkező hőnek az irányt.
Ha a fóliázás készen van, akkor felragasztjuk a fóliára a NanoNap fűtőfilmünket és elvégezzük az elektromos kötéseket, majd bekötjük a termosztátot. A rendszert próbafűtésnek vetjük alá. ha minden rendben van, egy réteg gipszkarton burkolatot csavarozunk a lécvázakra. A NanoNap fűtésrendszer egy átlagos méretű házban 1 napon belül elvégezhető.

Kp Sales House Ügyfélszolgálata az alábbi telefonszámokon hívható hétköznap reggel 8-17 óra között és szombaton 9-13 óra között:
- 06-1/5-06-06-06
- 06-20/444-44-24
- 06-70/32-32-870
Kollégáink az alábbi melléken és e-mail címen érhetőek el:
- Tolnai Melinda: 100-as mellék (melinda@kp.hu)
- Zsebő Zsanett: 103-es mellék (zszs@kp.hu)
Központi e-mail: info@kp.hu

Ajánlott tartalom

25 hozzászólás

 1. Tisztelt Címzett!

  A kérdésem az lenne, hogy mobilházba is beszerelhető, és ha igen milyen költségekkel járna?

  1. Kedves Érdeklődő!
   Igen. Beszerelhető bárhová. Kérem írja meg telefonszámát és felvesszük Önnel a kapcsolatot, hogy egyeztetni tudjuk a részleteket.
   Tisztelettel:
   Nagy Sándor

 2. Tisztelt Cimzett!

  Engem érdekel ez a fűtés a fűtés rendszer,lehetne tudni esetleg többet róla?

  Hogyan számoljuk ki egy szobának a kifűtésére hány nm. film kell?

  Mekkora az áramfogyasztás egy 12nm szoba kifütésére,átlagosan?

  Milyen áram szükséges:380,220?Amper:10,16,25?

  Tisztelettel:

  Barta András

 3. Ajánlatot szeretnék kérni 60m2 padlófűtés kialakítására az infra fűtőfilm alkalmazására.
  Két termosztát,két fűtőkör lenne,esetleg 5-6 cm-es esztrich betonozási ajánlat is érdekelne.
  Köszönettel: Seres József 70 3631811

  1. Kedves József!

   Kollégám keresni fogja hamarosan emailban.

   Köszönjük érdeklődését.

   Üdvözlettel:

   Nagy Sándor

 4. Érdeklődni szeretnék egy 14 nm-es szobára mennyibe kerül a fólia és a hozzá tartozó esetleges csatlakozó elemek. És ami elég fontos lenne ennek a szobának a fűtése mennyi elektromos áramot fogyaszt??

  Tisztelettel.

 5. Tisztelt Uram!

  Érdekelne, hogy egy már álmennyezettel rendelkező előszoba (1,5m széles*4,5 m hosszú*3,2m magasság) esetén mennyi lenne a rendszer beszerelési költsége illetve utána az üzemeltetés havi szinten?
  Előre is köszönöm szíves közreműködésüket.

  Üdvözlettel:

  Miklós Róbert

 6. Tisztelt Forgalmazó!

  Saját magam szerelném és csak pár métert (2-5) vásárolnék kiegészítőkkel, megoldható hogy a filmet közvetlen a falra ragasszam és tapétával fedjem illetve mivel fedhető?
  Egy olyan helyiségbe szerelném ahol eddig is villany fűtés üzemelt, a hálózat új és elbír 2kw-ot kell módosítanom?

  Válaszát előre is köszönöm!
  Tisztelettel: Bata István

  1. Kedves István!

   A filemt nem lehet a falra ragsztani közvetlenül, hiszen mögé kell betenni hőszigetelést. Ha nem tetszik oda szigetelést tenni, akkor a mögötte lévő falat melegíteni fogja.
   Ezenkívül a filmre is tenni kell egy réteg gipszkartont, mert csupaszon nem maradhat.
   Ha bármilyen információra szüksége lenne, akkor kérem keresse kollégáinkat a kapcsolatban megadott elérhetőségeken. Nagyon szívesen segítünk Önnek.
   Tisztelettel:
   Nagy Sándor

 7. tisztelettel érdeklödnék hogy egy 60 nm tégla épitésü társas ház padló fütéses vagy menyezet beszereléssel jobb havi rezsije mennyiböl jönne ki tökéltes szigetelés mellet köszönettel cst kellemes ünepeket és búék

 8. Tisztelt Készház Portál!

  Érdeklődnék, hogy 12 voltról üzemeltethető-e az infrapanel?
  Kisbusz belsejébe kellene a plafonra.

  Köszönettel: Erdélyi Zoltán

  1. Kedves Zoltán!
   A mi rendszerünk nem felel meg erre a célra, de a piacon van olyan amely működik 12V. feszültséggel is.
   Keressen rá, találni fog ilyet.
   Tisztelettel:
   KP.hu

 9. Tisztelt Készház portál!Érdekelne ez a fűtési rendszer!Megkeresésemet előre is köszönöm.Tisztelettel:Kiss Gábor

 10. Valakinek azt írták, hogy nem lehet csupaszon, gipszkartont kell rá tenni. Előtte csomószor hangsúlyozták, hogy sugározza a hőt, és a bőrünket melegíti nem a levegőt. A Nap se melegít gipszkartonon át.

 11. Tisztelt forgalmazó
  Előző üzenetemet kérem tölölje mert benne van az elérhetőségem.
  Várom jelentkezésüket.
  Üdv

 12. Tisztelt Uram!

  Ajánlatot szeretnék kérni egy 42 m2 -es budapesti lakás fűtéskorszerűsítésére, mennyezetre, infra fűtőfilmmel.
  Tervrajzot tudok küldeni, kérek egy elérhetőséget ahova küldhetem.

  üdvözlettel: B-né Dulai Katalin

 13. Tisztelt kp.hu!

  Érdeklődni szeretnék egy 80nm-es csúsztatott zsalus technológiával épített, 5 cm szigetelésű ház infrafilm fűtésének kiépítése mennyibe kerülne és mit tartalmaz az ár? 3 fűtőkör lenne a legmegfelelőbb.

  Köszönettel!

 14. Tisztelt Cím!

  100 négyzetméteres családi házamat szeretném saját magam infra fóliás fűtéssel ellátni. Ehhez kérnék részletes szerelési technológiát. Hány négyzetméter fóliára, csatlakozóra, szerelési tartozékokra van szükség 9 helység szereléséhez. Vezeték nélküli távirányítású termosztáttal szeretném ellátni.

 15. Tisztelt Cím!

  Érdeklődni szeretnék, hogy az infrapanelt lehet-e vezeték nélküli termosztátról üzemeltetni, vagy kötelező hozzá a felületi hőmérsékletet figyelő termosztát? Mivel ugyebár nem a levegőt melegíti így nem is a levegő hőmérsékletét kell figyelni, hanem a benne lévő tárgyakért? És az ismert mindenhol kapható vezeték nélküli termosztát csak a levegő hőmérsékletét nézi.

  1. Kedves Márton!

   Az igaz, hogy nem a levegőt, hanem a tárgyakat melegítjük fel, de másodlagosan a levegő is fel fog melegedni.
   Egy jól szigetelt családi házaban 40 perces a teljes felfűtési idő, majd ezután a rendszer a hőmérséklet tartásához 70-80 perc múlva kapcsol be újra, cca. 15 perc erejéig.
   Mi minden lakásban a levegő hőmérsékletét mérjük és ez alapján szabályozzuk a fűtésrendszert.
   Ha bármiben segíteni tudunk, keresse kollégáinkat az elérhetőségeinken.
   Tisztelettel:
   Kp.hu ügyfélszolgálata

 16. T. Kész Ház Ügyfélszolgálat!

  30 négyzetméteres lekövezett helység fűtését oldanám meg a padló alól. Nem infra de f ó l i a fűtéssel.
  Fel kellene bontani a követ, szerelni, beüzemelni majd vissza burkolni.
  A kövezet alatt 10-12 cm beton jellegű anyag van, az alatt meg I vasbeton gerendák(90cm-enként) és beton födémelemek közöttük.A helység alatt pince van. A 30 négyzetméterből kiesik a pincelejáró a helység közepén és három rövid közfal között két egy-egy négyzetméteres helység. Megfelelő ár és garanciák esetén ha ilyesmit is vállalnak.
  Üdv. Gungasam

  1. Kedves Gungasam!
   Nem ismerjük a fóliafűtést. Mi csak infra fűtésekkel foglalkozunk és ebben tudunk segíteni.
   Tisztelettel: Készház Portál Ügyfélszolgálata

 17. T. Kész ház ügyfélszolgálat!
  Kaphatnék egy elérhetőséget? Érdekelne az ajánlatuk!
  Üdvözlettel
  Zemeny Kata

 18. Üdvözlöm. Érdeklődni szeretnék hogy aszalos műhelyben a munkaasztalok elé lehet e ilyet raki? Természetesen osb lap plusz szigetelés és faparketta menne rá. Kb 200×100 cm-es ből kellene 2db. Termosztáttal mindennel eggyütt mennyibe kerülne? Köszönettel.

  1. Kedves János!
   Nem ajánljuk, csak gipszkarton lapok közé.
   Sajnos mi csak kulcsrakész házépítés keretein belül kivitelezzük a fűtőfilm beépítést.
   Tisztelettel:
   Kp.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb