Home / Lakberendezés és stílus / Bonyolult lakásfelújítás Chongqing-ban

Bonyolult lakásfelújítás Chongqing-ban

Tetszik a Kp.hu?

Tetszik a cikk?

Minden felújítási projektben akadnak kihívások, általában a helyes stílust, a megfelelő színpalettát vagy a megfelelő elrendezést kell kiválasztani, de mit tehetünk, ha nem tudjuk megváltoztatni az elrendezést?

Ebben az esetben azzal kell dolgozni, amink van. Ez tette a Xue Jin Architecture Network csapata is, amikor átalakították a posztban bemutatott lakást Chongqing-ban, Kínában. Mivel a lakáson belüli falak többsége főfal volt, az építészek kénytelenek voltak a helyükön tartani őket. Mégis meg kellett változtatniuk a lakás elrendezését, és ez bonyolult volt.

. Építtesse velünk kiemelten energiatakarékos családiházát.

Referencia képeink Referencia videóink Így épül fel egy energiatakarékos családiház ÁRAJÁNLATKÉRÉS TÍPUSTERVEK ÁRAJÁNLATTAL
Ha már rendelkezik saját tervekkel, akkor egyedi árajánlatot készítünk. Ha típusterveink után érdeklődik, kérjük válassza a "típustervek" menüpontot.
EnergyFriendHome készházaink bemutatása
Műszaki tartalom Készházaink előnyei
SZERKEZETKÉSZ HÁZÉPÍTÉS CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS
CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS 6 KÜLÖNBÖZŐ TECHNOLÓGIÁVAL

MINŐSÉGIRÁNYÍTÁSI RENDSZER, MINŐSÍTÉSEK

ISO MINŐSÍTÉS:

A KP Sales House Kft a megrendelők még magasabb szintű kiszolgálásának érdekében "lakó- és nem lakó épület építése" területen minőségirányítási rendszert vezetett be és alkalmaz, mely megfelel az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány követelményeinek.___________________________________

MINŐSÍTETT VÁLLALKOZÁS:

Cégünket, Európa egyik vezető üzleti információ szolgáltatója a Bisnode "A" kategóriás (A – Creditworthy) vállalkozásként minősítette. Az A tanúsítványra a magyar piacon csupán a cégek 7,44 %-a jogosult. Velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony. A Bisnode az aktívan működő vállalkozásokat 300 mutató alapján vizsgálja, és napi szinten minősíti. A mutatók négy nagy csoportja: demográfiai adatok, pénzügyi eredmények, negatív és jogi események, és fizetési tapasztalatok.

A tulajdonosok a lakást kényelmesebbé, tágabbá és világosabbá szerették volna tenni, és a konyhát és a fürdőszobát áthelyezni. Az építészek a lakás szellőzésének javítására törekedtek. A kihívások leküzdése érdekében a terek megnyitására összpontosítottak, mivel eltávolították azokat a válaszfalakat, amelyek nem voltak teherhordó falak, és a funkciók kombinálásával növelni lehetett a térhatékonyságot. Az új kialakítás biztosítja a zökkenőmentes átmenetet az előszoba, a nappali, a konyha és az étkező között. A nappali területét az erkélytől szétválasztó fal nagy átmérőjű lyukkal rendelkezik, ami nagyon jó design funkciót tesz lehetővé.

forrás:homedit.com

kp.hu ugyfelszolgalata

Ajánló

Modern loft átalakítás

Néhány felújítás könnyű, és néhány pedig nagyon nehéz. Általában vonzódnak a drasztikus felújításokhoz és látványos …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..