Home / Lakberendezés és stílus / Bonyolult lakásfelújítás Chongqing-ban

Bonyolult lakásfelújítás Chongqing-ban

Tetszik a Kp.hu?

Tetszik a cikk?
Minden felújítási projektben akadnak kihívások, általában a helyes stílust, a megfelelő színpalettát vagy a megfelelő elrendezést kell kiválasztani, de mit tehetünk, ha nem tudjuk megváltoztatni az elrendezést? Ebben az esetben azzal kell dolgozni, amink van. Ez tette a Xue Jin Architecture Network csapata is, amikor átalakították a posztban bemutatott lakást Chongqing-ban, Kínában. Mivel a lakáson belüli falak többsége főfal volt, az építészek kénytelenek voltak a helyükön tartani őket. Mégis meg kellett változtatniuk a lakás elrendezését, és ez bonyolult volt. A tulajdonosok a lakást kényelmesebbé, tágabbá és világosabbá szerették volna tenni, és a konyhát és a fürdőszobát áthelyezni. Az építészek a lakás szellőzésének javítására törekedtek. A kihívások leküzdése érdekében a terek megnyitására összpontosítottak, mivel eltávolították azokat a válaszfalakat, amelyek nem voltak teherhordó falak, és a funkciók kombinálásával növelni lehetett a térhatékonyságot. Az új kialakítás biztosítja a zökkenőmentes átmenetet az előszoba, a nappali, a konyha és az étkező között. A nappali területét az erkélytől szétválasztó fal nagy átmérőjű lyukkal rendelkezik, ami nagyon jó design funkciót tesz lehetővé. forrás:homedit.com

Ajánló

50 négyzetméteres lakás kékben

Ezek a hangulatos apartman kicsi, de nagyszerű stílusú, elegáns kivitelezéssel és többfunkciós elrendezéssel büszkélkedhet. A ...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.