Home / Modern és luxus házak / Nyaraló Kanadában

Nyaraló Kanadában

Tetszik a Kp.hu?

Tetszik a cikk?

Nyaralók minden formában, méretben és stílusban épülnek, és mindegyiknek megvan a maga bája és egyedisége.

A természetre való fókuszálásra egy gyönyörű példa ez a Saint-Élie-de-Caxtonban található kanadai ház. Az YH2 2017-ben tervezte, és összesen 140 négyzetméternyi lakóteret kínál. Kicsi, egyszerű és rendkívül szoros kapcsolatban van a természettel. A Lac Plaisant tó partján egy kis tisztáson nyugszik, és a természet iránti nyitottsága többféle módon kifejeződik. Először is, a ház alapja láthatatlan, és lehetővé teszi, hogy nagyon kicsi vizuális hatást gyakoroljon a helyszínre, illetve szorosan kapcsolódjon a közvetlen környezetéhez.

. Építtesse velünk kiemelten energiatakarékos családiházát.

Referencia képeink Referencia videóink Így épül fel egy energiatakarékos családiház ÁRAJÁNLATKÉRÉS TÍPUSTERVEK ÁRAJÁNLATTAL
Ha már rendelkezik saját tervekkel, akkor egyedi árajánlatot készítünk. Ha típusterveink után érdeklődik, kérjük válassza a "típustervek" menüpontot.
EnergyFriendHome készházaink bemutatása
Műszaki tartalom Készházaink előnyei
SZERKEZETKÉSZ HÁZÉPÍTÉS CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS
CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS 6 KÜLÖNBÖZŐ TECHNOLÓGIÁVAL

MINŐSÉGIRÁNYÍTÁSI RENDSZER, MINŐSÍTÉSEK

ISO MINŐSÍTÉS:

A KP Sales House Kft a megrendelők még magasabb szintű kiszolgálásának érdekében "lakó- és nem lakó épület építése" területen minőségirányítási rendszert vezetett be és alkalmaz, mely megfelel az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány követelményeinek.___________________________________

MINŐSÍTETT VÁLLALKOZÁS:

Cégünket, Európa egyik vezető üzleti információ szolgáltatója a Bisnode "A" kategóriás (A – Creditworthy) vállalkozásként minősítette. Az A tanúsítványra a magyar piacon csupán a cégek 7,44 %-a jogosult. Velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony. A Bisnode az aktívan működő vállalkozásokat 300 mutató alapján vizsgálja, és napi szinten minősíti. A mutatók négy nagy csoportja: demográfiai adatok, pénzügyi eredmények, negatív és jogi események, és fizetési tapasztalatok.

Valamennyi autentikus házhoz hasonlóan fából készült, nagy ponyva tetővel, amely hozzájárul a nagyon tiszta, minimalista megjelenéshez. Fehér cédrussal díszített, minimalista kívül-belül. Az oldalsó homlokzatok nagy, magas üvegtáblákkal rendelkeznek, amelyek lehetővé teszik a természetes napfényt és a gyönyörű kilátást. A déli oldal teljesen üveges és teljesen nyitott a tó felé.

forrás:homedit.com

kp.hu ugyfelszolgalata

Ajánló

Modern kabin a világ elől elbújásra

Érezted már valaha, hogy eleged van az őrült, technika-orientált világgal, és csak el akarsz menekülni …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..