Home / Lakberendezés és stílus / Arany és zöld találkozása

Arany és zöld találkozása

Tetszik a Kp.hu?

Tetszik a cikk?

A zöld és arany színű dekoráció talán emlékeztet a természetben megtalálható színekre, mint például a fák leveleinek változó színeire nyár végén, vagy az erős napfényre, amely a fű felszínén táncol.

Ebben a posztban Oksana Dolgopiatova által tervezett zöld és arany lakás belső tereit szeretnénk bemutatni, amelyek a kékes-zöld árnyalattól egészen a mély erdei zöldig terjednek, és az arany, amely a klasszikus csillogó fémes és a matt aranysárga árnyalatokban találhatóak meg a házban. A kárpitozott kanapén gyönyörűen működik az élénk kékes-zöld, enyhén semlegesíti intenzitását.

. Építtesse velünk kiemelten energiatakarékos családiházát.

Referencia képeink Referencia videóink Így épül fel egy energiatakarékos családiház ÁRAJÁNLATKÉRÉS TÍPUSTERVEK ÁRAJÁNLATTAL
Ha már rendelkezik saját tervekkel, akkor egyedi árajánlatot készítünk. Ha típusterveink után érdeklődik, kérjük válassza a "típustervek" menüpontot.
EnergyFriendHome készházaink bemutatása
Műszaki tartalom Készházaink előnyei
SZERKEZETKÉSZ HÁZÉPÍTÉS CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS
CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS 6 KÜLÖNBÖZŐ TECHNOLÓGIÁVAL

MINŐSÉGIRÁNYÍTÁSI RENDSZER, MINŐSÍTÉSEK

ISO MINŐSÍTÉS:

A KP Sales House Kft a megrendelők még magasabb szintű kiszolgálásának érdekében "lakó- és nem lakó épület építése" területen minőségirányítási rendszert vezetett be és alkalmaz, mely megfelel az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány követelményeinek.___________________________________

MINŐSÍTETT VÁLLALKOZÁS:

Cégünket, Európa egyik vezető üzleti információ szolgáltatója a Bisnode "A" kategóriás (A – Creditworthy) vállalkozásként minősítette. Az A tanúsítványra a magyar piacon csupán a cégek 7,44 %-a jogosult. Velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony. A Bisnode az aktívan működő vállalkozásokat 300 mutató alapján vizsgálja, és napi szinten minősíti. A mutatók négy nagy csoportja: demográfiai adatok, pénzügyi eredmények, negatív és jogi események, és fizetési tapasztalatok.

A grafikus szétszóródott párnák együttesen kötik össze a két színárnyalatot. A kanapé mögött fehér színű polcok állnak és fehér fal, keretezett képeket, könyveket, dekoratív gyertyák és borospoharak. A televízió sima fehér falon található, rejtett kábelezéssel. A mélyzöld konyhaszekrények csillogó arany fogantyúkkal vannak kiegészítve. Tegyen virtuális túrát a lakásban!

forrás:home-designing.com

kp.hu ugyfelszolgalata

Ajánló

Modern loft átalakítás

Néhány felújítás könnyű, és néhány pedig nagyon nehéz. Általában vonzódnak a drasztikus felújításokhoz és látványos …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..