Home / Modern és luxus házak / Állatbarát családi ház

Állatbarát családi ház

Tetszik a Kp.hu?

Tetszik a cikk?

A ma már modern és nyitott otthon egykor elhanyagolt állapotú ház volt, rengeteg kis szobával és padlással.

A jelenlegi tulajdonosok a TSEH Architectural Group-ot bízták meg a felújítással. A ház rekonstrukciója 2017-ben fejeződött be, most otthonos és világos lakhelyet nyújt tulajdonosainak és kedvtelésből tartott kutyáiknak. Az építészek figyelembe vették ügyfeleik vonzódását az egyszerű stílus és praktikus dekoráció felé. Az egyik legfontosabb változás a belső falak eltávolítása volt. Az eredeti ház elrendezése ugyanis nem volt alkalmas a modern életmódra.

Reconstructed-house-in-Kiev-has-a-small-dining-table-with-colorful-chairs

. Építtesse velünk kiemelten energiatakarékos családiházát.

Referencia képeink Referencia videóink Így épül fel egy energiatakarékos családiház ÁRAJÁNLATKÉRÉS TÍPUSTERVEK ÁRAJÁNLATTAL
Ha már rendelkezik saját tervekkel, akkor egyedi árajánlatot készítünk. Ha típusterveink után érdeklődik, kérjük válassza a "típustervek" menüpontot.
EnergyFriendHome készházaink bemutatása
Műszaki tartalom Készházaink előnyei
SZERKEZETKÉSZ HÁZÉPÍTÉS CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS
CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS 6 KÜLÖNBÖZŐ TECHNOLÓGIÁVAL

MINŐSÉGIRÁNYÍTÁSI RENDSZER, MINŐSÍTÉSEK

ISO MINŐSÍTÉS:

A KP Sales House Kft a megrendelők még magasabb szintű kiszolgálásának érdekében "lakó- és nem lakó épület építése" területen minőségirányítási rendszert vezetett be és alkalmaz, mely megfelel az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány követelményeinek.___________________________________

MINŐSÍTETT VÁLLALKOZÁS:

Cégünket, Európa egyik vezető üzleti információ szolgáltatója a Bisnode "A" kategóriás (A – Creditworthy) vállalkozásként minősítette. Az A tanúsítványra a magyar piacon csupán a cégek 7,44 %-a jogosult. Velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony. A Bisnode az aktívan működő vállalkozásokat 300 mutató alapján vizsgálja, és napi szinten minősíti. A mutatók négy nagy csoportja: demográfiai adatok, pénzügyi eredmények, negatív és jogi események, és fizetési tapasztalatok.

Az építészek eltávolították a falakat és a padlásteret megszüntették, és létrehoztak egy dupla magasságú lakóteret, amely az étkezővel és a konyhával együtt nyitott alaprajzot képez. A ház Kijevben található, Ukrajnában, és teljes területe 141 négyzetméter. A legnagyobb terület a nappali, étkező, konyha együttese. Az étkező asztal közepén helyezkedik el, az egyik oldalon a konyhával másik oldalon a társalgóval.

forrás: homedit.com

kp.hu ugyfelszolgalata

Ajánló

modern-villa-16

Modern trópusi design Thaiföldön

A Sicart & Smith Architects egy nemzetközi boutique design cég Ho Si Minh-városában, Vietnámban. Két ...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.