Home / Lakberendezés és stílus / Skandináv belső tér

Skandináv belső tér

Tetszik a Kp.hu?

Tetszik a cikk?

Egy bizonyos tér és a belsőépítészet vonzerejét mindig valami más adja, attól függően, hogy milyen stílus és számos egyéb tényező van. Ennek a gyönyörű svéd lakásnak például a legszembetűnőbb jellemzője az üvegfal, amely teljesen átalakítja a hálószobát.

Az üvegfal miatt a magánélet nem annyira védett, de cserébe nagyon levegős és nyitott hangulatot teremt, teljesen átalakítja a hálószobát és az adott szoba képét. A falon nyugvó nagy tükör még inkább hangsúlyozza a szoba nyitottságát és tágasságát, ugyanakkor a lakást a többi helyiséggel a szokásos módon összekapcsolja.

Small-Flat-in-Stockholm-Bedroom-Transparent-Walls-800x533

. Építtesse velünk kiemelten energiatakarékos családiházát.

Referencia képeink Referencia videóink Így épül fel egy energiatakarékos családiház ÁRAJÁNLATKÉRÉS TÍPUSTERVEK ÁRAJÁNLATTAL
Ha már rendelkezik saját tervekkel, akkor egyedi árajánlatot készítünk. Ha típusterveink után érdeklődik, kérjük válassza a "típustervek" menüpontot.
EnergyFriendHome készházaink bemutatása
Műszaki tartalom Készházaink előnyei
SZERKEZETKÉSZ HÁZÉPÍTÉS CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS
CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS 6 KÜLÖNBÖZŐ TECHNOLÓGIÁVAL

MINŐSÉGIRÁNYÍTÁSI RENDSZER, MINŐSÍTÉSEK

ISO MINŐSÍTÉS:

A KP Sales House Kft a megrendelők még magasabb szintű kiszolgálásának érdekében "lakó- és nem lakó épület építése" területen minőségirányítási rendszert vezetett be és alkalmaz, mely megfelel az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány követelményeinek.___________________________________

MINŐSÍTETT VÁLLALKOZÁS:

Cégünket, Európa egyik vezető üzleti információ szolgáltatója a Bisnode "A" kategóriás (A – Creditworthy) vállalkozásként minősítette. Az A tanúsítványra a magyar piacon csupán a cégek 7,44 %-a jogosult. Velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony. A Bisnode az aktívan működő vállalkozásokat 300 mutató alapján vizsgálja, és napi szinten minősíti. A mutatók négy nagy csoportja: demográfiai adatok, pénzügyi eredmények, negatív és jogi események, és fizetési tapasztalatok.

Az apartman elrendezése érdekes és szokatlan. A hálószoba üvegburkolatú dobozhoz hasonlít, amely egy nyitott alaprajzba illeszkedik. A sarokkandalló hangulatos és barátságos megjelenést kölcsönöz a lakásnak. Ez a fajta kandalló általában megtalálható az északi designban, és az eklektikus dekorációhoz.

forrás:homedit.com

kp.hu ugyfelszolgalata

Ajánló

Interior-glass-wall

Skandináv design merész színekkel

Ha olyan design elemekre gondolunk, amelyeket tipikusan egy kortárs skandináv lakásban láthatunk, akkor leginkább a ...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.