Home / Modern és luxus házak / Luxus ingatlanfejlesztés Nevadában

Luxus ingatlanfejlesztés Nevadában

Tetszik a Kp.hu?

Tetszik a cikk?

Az Ascaya olyan érdekes új álomfejlesztés, amelynek építése még folyamatban van. Az SB Architects által kifejlesztett projekt célja, hogy különleges lakóépületként szolgáljon, amely több egyedi struktúrából áll.

A terület több lakóhelyet is magában foglal, amelyek mindegyike saját kortárs építészeti stílussal rendelkezik, különféle jellemzőkkel és luxus kényelmi funkciókkal. Már van egy befejezett lakóépület, a többi az év folyamán készül majd el. Az ingatlan Henderson-ban, Nevada területén található. Összesen öt lakóépület lesz, mindegyik egyedi, úgy tervezték, hogy tökéletesen illeszkedjenek a tájba, és természetes, szép módon csatlakozzanak a sivataghoz.

Ascaya-development-features-clean-and-simple-lines-and-contemporary-architecture

. Építtesse velünk kiemelten energiatakarékos családiházát.

Referencia képeink Referencia videóink Így épül fel egy energiatakarékos családiház ÁRAJÁNLATKÉRÉS TÍPUSTERVEK ÁRAJÁNLATTAL
Ha már rendelkezik saját tervekkel, akkor egyedi árajánlatot készítünk. Ha típusterveink után érdeklődik, kérjük válassza a "típustervek" menüpontot.
EnergyFriendHome készházaink bemutatása
Műszaki tartalom Készházaink előnyei
SZERKEZETKÉSZ HÁZÉPÍTÉS CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS
CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS 6 KÜLÖNBÖZŐ TECHNOLÓGIÁVAL

MINŐSÉGIRÁNYÍTÁSI RENDSZER, MINŐSÍTÉSEK

ISO MINŐSÍTÉS:

A KP Sales House Kft a megrendelők még magasabb szintű kiszolgálásának érdekében "lakó- és nem lakó épület építése" területen minőségirányítási rendszert vezetett be és alkalmaz, mely megfelel az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány követelményeinek.___________________________________

MINŐSÍTETT VÁLLALKOZÁS:

Cégünket, Európa egyik vezető üzleti információ szolgáltatója a Bisnode "A" kategóriás (A – Creditworthy) vállalkozásként minősítette. Az A tanúsítványra a magyar piacon csupán a cégek 7,44 %-a jogosult. Velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony. A Bisnode az aktívan működő vállalkozásokat 300 mutató alapján vizsgálja, és napi szinten minősíti. A mutatók négy nagy csoportja: demográfiai adatok, pénzügyi eredmények, negatív és jogi események, és fizetési tapasztalatok.

Minden lakóegységet úgy terveztek, hogy a környezetével kommunikáljon, és a beltéri-kültéri terek zavartalan kapcsolatát. A szociális területeket a földszinten nyílt alaprajzzal nagy toló üvegajtókkal és a távolból a sivatagra és a városra néző kilátással tervezték. Természetes anyagokat és textúrákat használtak, valamint földszíneken alapuló kromatikus palettát.

forrás:homedit.com

kp.hu ugyfelszolgalata

Ajánló

modern-villa-16

Modern trópusi design Thaiföldön

A Sicart & Smith Architects egy nemzetközi boutique design cég Ho Si Minh-városában, Vietnámban. Két ...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.