Lakberendezés és stílus

Moon Rock: csillogó bútorok melyek nem e-világi anyagokat imitálnak

21. század ide vagy oda, a Hold bolygójától való elragadtatásunk cseppet sem hagyott alább az évtizedek alatt. A Hold iránti állandó érdeklődésünk különféle módon megmutatkozik a művészet és a design világában.

A Studio Furthermore Hold-témájú bútor kollekciója a Hold egy megfoghatatlan aspektusát integrálta alkotásaiba: a holdbéli sziklát. Az ötlet egy elképzelésen alapulva született: vajon milyen lehet bútorokat faragni a holdról származó ásványi ércből? Az egyes darabokat úgy tervezték, hogy úgy nézzenek ki, mintha valódi holdbéli kőből készültek volna. A kollekció székleteket, világítótesteket és különböző méretű asztalokat tartalmaz. Az anyag önmagában számtalan gödröcskével rendelkezik felületén, csakúgy, mint a bolygóé.

A Moon Rock bútorkollekció az idei Collectible Design vásáron debütált Brüsszelben, Belgiumban. Vizuálisan gyönyörű megjelenésük mellett a kollekció a távoli jövő iránti optimizmust igyekszik szemléltetni, a jelenlegi negatív körülmények ellenére.

A 2015-ben alapított Studio Furthermore Marina Dragomirova és Iain Howlett kreatív duóból áll. A Királyi Művészeti Főiskolán folytatott mesterképzés során való találkozásuk után, a duó közös küldetésre indult, új anyagok és kulturális realitás felfedezésére, amelyek a tudományos és a természeti folyamatok szakadatlan kutatása során fordulnak elő.

Kp Sales House Ügyfélszolgálata az alábbi telefonszámokon hívható:
- 06-1/5-06-06-06
- 06-20/444-44-24
- 06-70/32-32-870
Kollégáink az alábbi melléken és e-mail címen érhetőek el:
- Zsebő Zsanett: 100-as mellék (zszs@kp.hu)
- Hauser Orsolya: 101-es mellék (orsi@kp.hu)
Központi e-mail: info@kp.hu

A tervezők szívesen kísérleteznek olyan közegekkel, mint az alumínium, az üveg és a kerámia. Munkájukat nemzetközi szinten kiállították olyan elismert múzeumokban és vásárokon, mint a Gent Design Museum, az éves Velencei Építészeti Biennálé, önálló kiállításuk továbbá a London Aram Gallery falai között került bemutatásra.

Forrás: www.dornob.com


Kp Sales House Ügyfélszolgálata az alábbi telefonszámokon hívható:
- 06-1/5-06-06-06
- 06-20/444-44-24
- 06-70/32-32-870
Kollégáink az alábbi melléken és e-mail címen érhetőek el:
- Li Nicole: 100-as mellék (nicole@kp.hu)
- Hauser Orsolya: 101-es mellék (orsi@kp.hu)
Központi e-mail: info@kp.hu

Címkék

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Back to top button
Close