„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

napi hírmorzsák

Konténer medence- csobbanásra fel!

A szállító konténerek olyanok, mint a LEGO téglák. Robusztusak, egymásra pakolhatók, és mindenféle kreatív dologra felhasználhatók, a kihajtható kávézóktól a meglepően stílusos, modern otthonokig, és nem utolsó sorban tökéletes kiindulópontot jelentenek a saját készítésű, “hordozható” beépített medencéhez is.

Ezek a 12 x 2 méteres, 9 négyzetméteres acél dobozok gyakorlatilag a világ bármely pontján megtalálhatók, kb. 150 ezer forintért megvásárolhatók, és viszonylag könnyen átköltöztethetők egyik helyről a másikra. Míg egy komplett beépített úszómedence telepítése 10-20 millió forint között mozoghat, a csináld magad konténer medence ennek a költségnek csak a töredékét fogja jelenteni.

Mivel téglalap alakúak, tökéletesek körúszóknak vagy csak egy kis lehűlésre a forró nyári napokon. Egy ilyen konténer medence kinézete nem mindenki otthonába fog beilleni, de gondosan kialakítva az még akár a ház esztétikájává is növelheti, és fel sem fog tűnni, hogy az eredetileg egy konténer volt.

A munkálatok megkezdéséhez valószínűleg az engedélyt szerzéssel érdemes kezdeni, a helyi hatóságoktól. Szükséged lesz egy megfelelő alapra is. Vannak, akik csak egyenletes kavicsréteget raknak le, de a beton is ideális. Mivel a szállító konténereket nem úgy tervezték, hogy vizet tartsanak, a falait meg kell erősíteni, hogy ellenálljanak a nyomásnak, és a belsejét hegesztéssel, vízszigetelő festékekkel, üvegszálas betéttel vagy beton béléssel kell szigetelni.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ha mindez túl sok munkának tűnik, de imádod az ötletet, akkor keresd fel a Modpools céget, akik szállítókonténer-medencék kialakítására szakosodtak, és termékeik önmagukért beszélnek. Egyes munkáikba üveglapokat integráltak be, így az oldalak áttetszőek, és a cég a medencét körülvevő fedélzet megépítésével is foglalkozik. Ez még nem minden! Intelligens funkciókat is hozzá adhatsz a Modpools medencékhez, mint a hőmérséklet szabályzó, fúvókák vagy a világítás okostelefonról történő vezérléséhez.

Forrás: www.dornob.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb