„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Modern és luxus házak

Az Ummahat 9-3 Hotel egy a Vörös-tengeren épült hotelkomplexum, mely vízen-és földön álló szerkezetekből áll

A Vörös-tengeren található Ummahat AlShaykh szigetprojekt tervezési megközelítése mélyen gyökerezik a helyszín egyedi jellemzőiben, elősegítve a környező tájjal való zökkenőmentes integráció filozófiáját. 

A kényes környezet jelentette kihívások ellenére a Kengo Kuma & Associates helyspecifikus megközelítése vezette őket az alacsony, vízszintes tájolású Land Villák elkészítéséhez, amelyek enyhén ívelt tetői tükrözik a természetes homokdűnéket. Ez a kialakítás nemcsak a vendégek magánéletét biztosítja, hanem harmonizál a sziget domborzatával is, minimalizálja a homok betöltését és megőrzi természetes alakját.

Az épületek elrendezése a földön követi a partvonal természetes profilját és geometriáját, ívelt szerves formákat beépítve, hogy harmonikusan illeszkedjen a sivatagi tájba. A sziget óceánjain belüli gazdag korallvilág ihlette, a tengeri villákhoz tervezett spirális térfogata kecsesen emelkedik ki a tengerből, és zavartalan kilátást nyújt az óceáni tájra. Minden építmény, beleértve a szállodai létesítményeket is, korall- és dűnealakú tervet foglal magában, tükrözve elkötelezettségünket az építészet és a környezet integrálása iránt.

Az anyagválasztást illetően a beton használatának minimalizálására törekedtek, helyette előregyártott rendszereket alkalmaztak, elsősorban fa és agyagvakolat beépítésével, hogy meleget és gyengédséget árasszanak. Az erősen sós környezetben való tartóssága miatt kiválasztott lucfenyő kiegészíti az agyagvakolatot, amely tükrözi a homokdűnék mintázatait és a természetes időjárási folyamatokat, ezzel is hangsúlyozva az épületek természethez való kötődését.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

A tetőket természetes cédrusfa zsindely borítja, amely természetes szépségükről és a zord időjárási viszonyokkal szembeni ellenálló képességéről híres. Tervezésük az építészet holisztikus megközelítését testesíti meg, amely zökkenőmentesen egyesül a környezettel, miközben előtérbe helyezi a fenntarthatóságot és a tartósságot.

Forrás: www.dezeen.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb