Lakberendezés és stílus

A Woven Image akusztikus paneleket dob piacra az art deco és a japonisme stílusok alapján

A Woven Image belsőépítészeti cég négy akusztikai panellel, valamint dombornyomott felületű és tapintású mintákkal ellátott mennyezeti lapokkal és terelőlemezekkel bővítette kínálatát. A Pico, Ion Duet, Ohm és Palace akusztikus panelek, valamint a Fuji mennyezeti lapokat és az Array mennyezeti terelőlemezek a Woven Image korábbi terveinek továbbfejlesztése, és hasonlóan dombornyomott falfelületeket tartalmaznak, amelyek tapintható, figyelemfelkeltő felületeket hoznak létre.

A Pico (fenti képeken) a részletes vonalvezetés építészeti trendjének megfelelően lett megtervezve, és hullámos völgyekkel és csúcsokkal rendelkezik, amelyek érdekes textúrát adnak a falaknak, és hangulatos érzetet keltenek. Míg a Pico falra való használatra készült, az Ion Duet (lenti képek) egy sokoldalú panel, amelyet úgy alkottak meg, hogy alkalmas legyen a mai hibrid munkaterekbe. A kétoldalas panel feltűnő geometrikus kialakítású, és munkaterek felosztására, illetve válaszfalak létrehozására használható.

Az Ion Duet egy másik változatban, Pendent Ion Duet néven is kapható, amelyet a felhasználók a padló fölé függeszthetnek, hogy “lélegzetelállító hangélményt” teremtsenek a Woven Image szerint. A márka két új, precíziósan vágott akusztikus panelt is bemutatott – a Palace és az Ohm (lenti képek). A hullámzó vonalakkal díszített Palace játékos dizájnját az építészeti boltívek, valamint az art-deco belső terekben és épületekben gyakran látható vonalak és ívek ihlették, az Ohm pedig az akusztikai teljesítményére való humoros utalásként készült, “a hanghullámok apályára és áramlására” emlékeztető kialakítással.

A Palace és az Ohm egyaránt ferde peremmel rendelkezik, amely megkönnyíti a panelek zökkenőmentes összeillesztését, és 60 százalékban fogyasztás utáni újrahasznosított PET műanyagból készülnek. A falra szerelt és a válaszfalakra szerelt minták kiegészítéseként a Woven Image megalkotta a Fuji-t, egy 3D-formázott mennyezeti lapokból álló kollekciót, amely három különböző méretben kapható, és magas hangelnyelő képességgel rendelkezik, ami csökkenti a visszhangidőt. A csempék stílusos, grafikus kialakítását a japonisme, a XIX. század végi, a japán design iránti nyugati rajongást kiváltó irányzat, valamint az art deco ihlette.

“Minden Fuji csempe art deco íveket mutat az újraértelmezett vonalvezetés mellett, amely az eredeti dombornyomott akusztikai panel, a Zen kialakítását tükrözi” – mondta a Woven Image. “Egyedi installációkat lehet elérni a csempe méretének, színének, a hardveres kivitelnek és a felfüggesztési magasságnak a különböző konfigurációival.”

Kp Sales House Ügyfélszolgálata az alábbi telefonszámokon hívható hétköznap reggel 8-17 óra között és szombaton 9-13 óra között:
- 06-1/5-06-06-06
- 06-20/444-44-24
- 06-70/32-32-870
Kollégáink az alábbi melléken és e-mail címen érhetőek el:
- Tolnai Melinda: 100-as mellék (melinda@kp.hu)
- Zsebő Zsanett: 103-es mellék (zszs@kp.hu)
Központi e-mail: info@kp.hu

A Fuji csempék kompatibilisek a Woven Image Array nevű, testre szabható akusztikus mennyezeti terelőlemez-rendszerével. A cég szerint a forgalmas nyilvános terekben a visszhangzó zajok szabályozására tervezett terelőlemezek 60 százalékkal kevesebb hardvert igényelnek, mint más akusztikai terelőlemez-rendszerek.

Az összes új dizájn – Pico, Ohm, Ion Duet, Palace, Array és Fuji – többféle színben kapható, amelyek összhangban vannak a Woven Image EchoPanel színpalettájával.

Forrás: www.dezeen.com


Kp Sales House Ügyfélszolgálata az alábbi telefonszámokon hívható hétköznap reggel 8-17 óra között és szombaton 9-13 óra között:
- 06-1/5-06-06-06
- 06-20/444-44-24
- 06-70/32-32-870
Kollégáink az alábbi melléken és e-mail címen érhetőek el:
- Tolnai Melinda: 100-as mellék (melinda@kp.hu)
- Zsebő Zsanett: 103-es mellék (zszs@kp.hu)
Központi e-mail: info@kp.hu

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb