napi hírmorzsák

Gyönyörű beltéri üvegház emeli a Poetizer prágai irodáit a következő szintre

Amikor megtervezik (vagy újratervezik) a vállalati irodáikat, egyes cégek az olyan furcsa trendekre összpontosítanak, amelyek vírusként terjednek az interneten. 10 évvel ezelőtt ezek közé tartozhattak óriáscsúszdák, helyszíni kocsmák, vagy akár egy fedett sodrómedence is. Az utóbbi években a világjárvány által kiváltott, az otthoni munkavégzésre való áttérés miatt sok vállalat mérlegeli, hogy a fizikai központjait csökkentse, vagy még nagyobbra növelje, hogy visszacsábítsa a dolgozókat az helyszíni munkavégzéshez. Persze létezik egy csendesebb, praktikusabb középső lehetőség is, amelyet Tomáš Císař építész és Johana Sedláčková Vamberská tervező új Poetizer irodái példáznak.

A prágai Narodni utcában található First Republic épület negyedik emeletén található Poetizer irodák minimalista, mégis romantikusak, akárcsak maga a cég. A Poetizer a világ legnagyobb közösségi hálózata a költők és a versek szerelmeseinek, egy egyszerű platformot biztosítva, ahol 120 országból több millió felhasználó publikálhatja alkotásait egyszerű fekete szöveggel, ropogós fehér háttér előtt. A tervezők a vállalat lényegét és a környezetvédelemre való összpontosítását akarták megragadni, olyan tereket létrehozva, ahol a dolgozók nyugodtan és bevonva érezhetik magukat.

A tervezés középpontjában egy gyönyörű beltéri üvegházi tér áll, “egy vad dzsungel, egy mitikus Éden, egy terület, amely kifejezi a vad gondolkodás koncepcióját”, ahogy Císar magyarázza. “Olyan gondolkodás, amely Claude Lévi-Strauss szerint közel áll ősi őseinkhez és kortárs költőinkhez. Ezt a kezdetben intuitív és asszociatív gondolkodást, amelyet egy gazdag esőerdei ökoszisztémához hasonlított, szembeállította a már háziasított, szigorúan racionális gondolkodással”. -teszi hozzá.

Egy nagyobb helyiségben elhelyezve az üvegházban helyet biztosítanak a versek felolvasásának, a pihenésnek és az ötletelésnek. A nyeregtetős, nyitott fémváz 171 élő növénynek ad otthont, amelyekben több mint 100 faj képviselteti magát, valamint egymással szemben álló kanapéknak és székeknek a kisebb megbeszélésekhez és beszélgetésekhez. A növények, a szomszédos ablakokon beáramló napfény és a fedélzetszerű padlózat között hat vagy több lakó kaphat egy kis ízelítőt a szabadban anélkül, hogy elhagyná az irodát.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


Közvetlenül az üvegházon kívül található a Poetizer HQ főterme, amely két, egyéni munkaállomásokból álló szigetet tartalmaz. Az íróasztalok kerekeken állnak, így a felhasználók választhatnak, hogy csoportosan tartják-e őket együtt, vagy a magánélet és a koncentráció érdekében arrébb helyezik őket.

Ha a dolgozók még inkább befelé fordulnának, választhatnak egy sor kisebb tanulószobát, tárgyalót és különböző méretű konferenciatermet, amelyek mind a zöld és a kék drámai, sötét árnyalataira vannak festve. Ezek a terek a világos és nyitott főteremmel ellentétben szinte méhszerűnek tűnnek, és a sok fa, a piros bútorok, a buja bársonytextíliák, a hangulatos világítás és a további növények extra melegséget kölcsönöznek nekik.

Forrás: www.dornob.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb