„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

napi hírmorzsák

1000 éves olasz kőkastélyból lett rusztikus luxushotel

Az Olasz umbriai dombok 10. századi kastélyát Bolza Benedikt gróf és családja restaurálta és szállodává alakította, 36 lakosztállyal, étteremmel és gyógyfürdővel. A Hotel Castello di Reschio 2021 tavaszán fogadta első vendégeit.

A szálloda a hatalmas Reschio birtokon helyezkedik el, amelyet Antonio Bolza gróf 1994-ben vásárolt meg. Az ingatlan Umbria és Toszkána határában fekszik, és parasztházak veszik körül. Ezeket az omladozó épületeket a gróf fia, Benedikt és menye Donna szépen sorjában felújították magánházakká. A lenyűgöző, 1000 éves kastély és a környező építmények restaurálására csak ezután került sor.

A család egy évtizeden át a kőkastélyban élt, miközben annak védelmén és helyreállításán munkálkodtak, olyan belső tereket létrehozva, amelyek tiszteletben tartják az ősi épület múltját, de modern kényelmet kínálnak. A kastélyban összesen 30 lakosztály épült, néhány szobából a központi udvar kertjére nyílik kilátás, míg mások a dombságra néznek.

Minden szobát terrakotta tégla vagy fapadló, kézzel varrott vászonfüggöny, olasz szövetek, valamint helyben készített márvány és sárgaréz részletek díszítenek. Bolza Benedikt saját bútormárkája, a BB for Reschio egyedi tervezésű ágyakat és világítást is tervezett és készített a szálloda számára. Ezek keverednek a helyi antik piacokról származó portrékkal, fotókkal és egyéb érdekességekkel.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

A torony lakosztály, amelybe a kastély átjáróján keresztül lehet belépni öt szintre oszlik, két hálószobával, nappalival, dolgozószobával és szabadtéri káddal ellátott tetőkerttel büszkélkedhet. A vendégek étkezési lehetőségei közé tartozik a vár nyugati sáncán található Ristorante Al Castello, amely a birtokon termesztett termékekből készült olasz ételeket szolgál fel. A zöldellő Palm Court egy új, vas-üveg viktoriánus télikertek mintájára készült szerkezeti kiegészítés, amelyet olvasás, beszélgetés vagy sütemények és koktélok elfogyasztására lett kialakítva, melyet a szomszédos bár szolgál ki. Egy másik alternatíva az átalakított őrtorony, az Il Torrino, amely könnyű ételeket és italokat szolgál fel, és egy ovális medencére néz.

A szálloda gyógyfürdője egy boltozatos kőpincében található, ahol a hammamokat, a szaunákat és a merülőmedencéket a nyíl réseken és ablakokon át atmoszférikusan világítja meg a napfény. Az aktívabb élményre vágyó vendégek felfedezhetik a birtokot gyalog vagy kerékpárral, vagy lovaglási órákat vehetnek igénybe a lovas központban. A régió számos történelmi városa szintén rövid autóútra található azok számára, akik szeretnék felfedezni a távolabbi országokat is.

Forrás: www.dezeen.com



Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb