Lakberendezés és stílus

Top 5 lakberendezési trend 2022-ben

Ha azon milliók közé tartozol, akik az elmúlt években az egész otthonukat a monokróm szürke különböző árnyalataiban díszítették, készülj fel – hamarosan belépsz a rettegett “elavult” zónába. A lakberendezési világ szeszélyes hullámai ismét fordulnak, és 2022 beköszöntével búcsút mondhatunk a minden szürkének, a nyitott konyhai polcoktól és az ipari esztétikától, és üdvözölhetjük a hangulatosabb, földhözragadtabb, személyesebb hangulatokat.

Meleg, semleges színek és a természet ihlette tónusok
Ha otthonod kissé morózusnak tűnik, itt az ideje a változásnak. A hideg semleges színek már évek óta uralják a lakberendezés világát, de sokan vágynak a wellnessre, a pihenésre és a természethez való kapcsolódásra, ami a melegebb árnyalatok iránti vágyat eredményezi. A halvány lenvászon bézstől a gazdag, mélykék és zöld színekig a természet által inspirált színek hamarosan átveszik az uralmat.

Szórakoztató módja annak, hogy ezt beépítsd az otthonodba, ha keresel egy fotót egy olyan természeti jelenetről, ami tetszik, és annak elemeiből meríted a színpalettádat: például a napfelkeltekor az ég lazacrózsaszín, a trópusi vizek színe türkiz, a napfény ragyogta homok aranyszínű és a tengerparti növényzet lombzöld. Használd ezeket a színt a festék, a csempe, az ágynemű, a takarók és a függönyök kiválasztásához.

Japandi stílus
Ha van egy dizájnstílus, amely összefoglalja, merre tartanak a dolgok idén, az a japandi. Ez a japán és a skandináv modern design keresztezése a kényelmet és a funkcionalitást helyezi előtérbe. Nézd meg útmutatónkat ennek a hangulatnak az eléréséhez.

Nyomatok és minták
A minimalizmustól való eltávolodás folytatódik. Nyugodtan fejezd ki kreativitásod a tapétákkal, de ahelyett, hogy túlzásba vinnéd és minden felületet bevonnál, válasszon akcentusfalakat vagy kisebb területeket, hogy nagy vizuális hatást érj el. A díszpárnák, ágyneműk és függönyök további lehetőségeket kínálnak arra, hogy grafikai érzékkel élénkítsd fel a szobát. A faanyag, a parafa, a bolyhos vászon és más természetes textúrák és minták is hozzák a maguk szórakoztató furcsaságait.

Kp Sales House Ügyfélszolgálata az alábbi telefonszámokon hívható hétköznap reggel 8-17 óra között és szombaton 9-13 óra között:
- 06-1/5-06-06-06
- 06-20/444-44-24
- 06-70/32-32-870
Kollégáink az alábbi melléken és e-mail címen érhetőek el:
- Tolnai Melinda: 100-as mellék (melinda@kp.hu)
- Zsebő Zsanett: 103-es mellék (zszs@kp.hu)
Központi e-mail: info@kp.hu

Vintage minden
Az ellátási lánc késedelmei üres polcokhoz vezettek a nagyáruházak polcain. Ez különösen igaz az olyan terjedelmes tárgyakra, mint a bútorok, de a fogyasztóknak amúgy is elegük van a gyorsan széteső, gyenge cuccokból. E két tényező kombinációja növeli a keresletet az antik, vintage és használt áruk iránt. Vedd fel tehát a maszkot, és indulj el a helyi antikboltokba és bolhapiacokra kincseket vadászni. Az otthonod a végén egyedülállóan fog kinézni, nem pedig úgy, mint egy IKEA- vagy Target-katalógus.

Lekerekített élek és áramló formák
A kemény, egyenes vonalak és a geometrikus formák kiestek a játékból, a megnyugtató ívek javára. A természethez való közelségre való törekvés részeként ez a trend ívelt kanapékban, íves ajtónyílásokban, kör alakú tükrökben és lekerekített élekben fog megnyilvánulni olyan tárgyakon, mint a konyhaszigetek és dohányzóasztalok.

Forrás: www.dornob.com


Kp Sales House Ügyfélszolgálata az alábbi telefonszámokon hívható hétköznap reggel 8-17 óra között és szombaton 9-13 óra között:
- 06-1/5-06-06-06
- 06-20/444-44-24
- 06-70/32-32-870
Kollégáink az alábbi melléken és e-mail címen érhetőek el:
- Tolnai Melinda: 100-as mellék (melinda@kp.hu)
- Zsebő Zsanett: 103-es mellék (zszs@kp.hu)
Központi e-mail: info@kp.hu

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb