Lakberendezés és stílus

Svéd Captain szék és asztal

A svéd tervező Jangir Maddadi, bemutatta elegáns bútorait 2014 elején Stockholmban. A Captain széket és a Grace Collection-t. A természet hangulatos módon képes kommunikálni.

Idővel, minden, ami körülvesz minket átalakul, és az “érintés” hatására örökre megváltozik. A yachtokat gyártó svéd cég alkotásában a tömör teak fa találkozik egy egyedi mintával, a gondosan kialakított asztalban. Teljesen geometrikus, szinte futurisztikus, a lába emlékeztet bennünket a soha véget nem érő kapcsolatra az ember és a természet között. A Grace gyűjtemény kétféle méretben érhető el. Az egyenes láb állítható magasságú.

Captain-Grace-03A magas karfa amely a Captain széket jellemzi, enyhíti a törzsre nehezedő súlyt. A széles ülésben könnyű megtalálni a kényelmes helyzetet. Az ülő felület antibakteriális felület és a kihívást jelentő tervezési folyamat során, két évig tartott amíg megtalálták a tökéletes formát, amely alkalmas arra, hogy véget nem érő értekezleteket végigüljenek, vagy akár egy kávézó, szálloda előcsarnokában való elhelyezésre.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


forrás:freshome.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Ajánlott tartalom
Bezárás
'Fel a tetejéhez' gomb