Karácsonyi ajándék: Aki velünk építtet, annak ingyenes a gépészeti és villamos, valamint a statikai szakág elkészítése és a hővisszanyerős szellőztető rendszer!

Modern és luxus házak

Érdekes otthon hajókonténerekből

Todd Miller a ZieglerBuildtől egy igazán meglepő épülettel állt elő Ausztráliában, amely színfoltot jelent az ausztrál építészetben. A feltűnő és modern otthon 31 hajó konténerből készült.

Brisbane csendes külvárosában található, Queenslandben, és ez a rendhagyónak nem nevezhető ház az örök nyaralás érzetét inspirálja. A kreatív lakás három emeletes és az első emeleten zökkenőmentes lakóteret hoztak létre összeolvadás vagy megszakítás nélkül. Ügyesen megtervezett érdekes szögekkel és művészeti jellemzőkkel bír ez az érdekes otthon.

project-massive-residence-18A bőséges életterek praktikusak és egyben vizuálisan megnyerőek. Négy hálószoba van elhelyezve két szinten. A különböző textúrák és felületek teszik a belsőt dinamikussá és rendkívül hívogatóvá, míg a széles körben alkalmazott ablakok maximalizálják a vizuális kapcsolatot a közeli folyóval és a buja zöld környezettel.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

forrás:freshome.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb