Home / Modern és luxus házak / Minimalista ház antikvitásokkal

Minimalista ház antikvitásokkal

Tetszik a Kp.hu?

Tetszik a cikk?

Egy ház megtervezése az ügyfelek számára, és az építészeknek is mindig kihívás, de egyúttal nagyszerű élmény lehet, ha az ügyfél pontosan tudja, mit szeretne.

A Mi Casa nevű rezidenciát a Studio [+] Valéria Gontijo tervezte Brazíliában. A projektet 2017-ben fejezték be, és minden tekintetben harmonikus együttműködés volt a tervező és megbízója között. Szerkezetileg a rezidencia három részre oszlik, amit egyesítenek a beton padlók és falak. A ház központját a szociális terek foglalják el, amelyeket átláthatóság és zökkenőmentes kapcsolat jellemez a szabaddal, és tartalmaz egy modern konyhát, hatalmas étkező- és pihenőhelyeket.

. Építtesse velünk kiemelten energiatakarékos családiházát.

Referencia képeink Referencia videóink Így épül fel egy energiatakarékos családiház ÁRAJÁNLATKÉRÉS TÍPUSTERVEK ÁRAJÁNLATTAL
Ha már rendelkezik saját tervekkel, akkor egyedi árajánlatot készítünk. Ha típusterveink után érdeklődik, kérjük válassza a "típustervek" menüpontot.
EnergyFriendHome készházaink bemutatása
Műszaki tartalom Készházaink előnyei
SZERKEZETKÉSZ HÁZÉPÍTÉS CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS
CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS 6 KÜLÖNBÖZŐ TECHNOLÓGIÁVAL

MINŐSÉGIRÁNYÍTÁSI RENDSZER, MINŐSÍTÉSEK

ISO MINŐSÍTÉS:

A KP Sales House Kft a megrendelők még magasabb szintű kiszolgálásának érdekében "lakó- és nem lakó épület építése" területen minőségirányítási rendszert vezetett be és alkalmaz, mely megfelel az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány követelményeinek.___________________________________

MINŐSÍTETT VÁLLALKOZÁS:

Cégünket, Európa egyik vezető üzleti információ szolgáltatója a Bisnode "A" kategóriás (A – Creditworthy) vállalkozásként minősítette. Az A tanúsítványra a magyar piacon csupán a cégek 7,44 %-a jogosult. Velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony. A Bisnode az aktívan működő vállalkozásokat 300 mutató alapján vizsgálja, és napi szinten minősíti. A mutatók négy nagy csoportja: demográfiai adatok, pénzügyi eredmények, negatív és jogi események, és fizetési tapasztalatok.

A nappali egy fából készült teraszra nyílik és a medencére, kertre, mely a szabadban várja a vendégeket. A ház többi részében forgatható fa panelek találhatók, amelyek hasonló beltéri-kültéri kapcsolatot hoznak létre. Ami eredetileg hideg beton háznak tűnt, nagyon barátságos otthonnak bizonyult, nagyon harmonikus kialakítással, melyet világos és egyszerű geometriák határoznak meg, az időtlen szépség keveréke.

forrás: homedit.com

kp.hu ugyfelszolgalata

Ajánló

Modern kabin a világ elől elbújásra

Érezted már valaha, hogy eleged van az őrült, technika-orientált világgal, és csak el akarsz menekülni …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..