„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Lakberendezés és stílus

Lakberendezési inspiráció: meleget árasztó fa belső terek

A lakberendezésen belüli változatos kifejezési lehetőségek megszerzése, a fa felhasználása a legkülönbözőbb éghajlati és hőmérsékleti régiókban, mint például Mexikó, Brazília, Argentína, Uruguay, Chile, Kolumbia vagy Ecuador vonzó és magával ragadó terek létrehozását teszi lehetővé, amelyek felkeltik a figyelmet, a felhasználóikat a környező környezetükkel való szembeállítás, keverés vagy integráció révén. 

Mivel természetes elem, és életciklusa végén negatív szénlábnyomot mutat, a fa többféle felületet, textúrát és árnyalatot kínál, amelyek a szabadban való tartózkodáshoz köthetők, és bizonyos esetekben tágasságot, meleget és pihenést biztosítanak. idő.

Az évek során a fa építőipari alkalmazása odáig fejlődött, hogy többféle innovatív technikát és kezelést fejlesztettek ki, hogy kiemeljék a fa szilárdságát, biztosítsák a tartósságát, valamint a környezeti hatások csökkentésével fokozzák hatékonyságát és fenntarthatóságát. 

A szilárd szerkezeti tulajdonságokat az esztétikával kombinálva a fában rejlő lehetőségek sokoldalúságot és felhasználásának kiterjesztését mutatják a kis projektektől a nagy projektekig, beleértve a szerkezeteken, mennyezeteken, homlokzatokon, burkolatokon, padlókon és egyebeken való alkalmazását. Legyen szó lécekről, panelekről vagy táblákról, a természettel való interakció elősegítése, valamint a táj beépítése a belső terekbe gyakori változók, amelyeket gyakran beépítenek a modern faházak tervezésébe, erdőkben vagy dzsungelekben, tóparton vagy egyenetlenségeken. terep, többek között.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

A különböző típusú kunyhók építési folyamatát hangsúlyozva a moduláris építészetben gyakran használt fa a fenntartható építési stratégiát kíséri, amely többek között csökkenti a szilárd hulladék keletkezését, felgyorsítja az építési határidőket, hozzájárul a körforgásos gazdasághoz, valamint csökkenti az energiafogyasztást és a CO2-kibocsátást. tényezőket. Míg a terület számos szakembere, szakértője és kutatója naponta törekszik arra, hogy elemzésekkel, valamint új technológiák és erőforrások fejlesztésével legyőzze az anyag által támasztott korlátokat, a fa jövője még mindig ígéretes út előtt áll.

Tekintsd meg galériánkat egy kis inspirációért:

Forrás: www.archdaily.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb