„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Modern és luxus házak

Privát lagúnkák veszik körül a Bentley Home villáit 

Az Egyesült Arab Emírségekben működő fejlesztő, a Mira Developments bemutatta a dubai luxuslakások közösségének terveit, a Bentley Home által tervezett Mira Villas néven.

A Burj Khalifa épületétől körülbelül 15 perces autóútra található Mira Villas, amelyet a Bentley Home tervezett, 36, öt hálószobás otthont fog tartalmazni, a Bentley Home által teljesen berendezett belső terekkel.

A Mira Developments úgy tervezte a közösséget, hogy pazar lakóházakat kínáljon olyan kényelmi szolgáltatásokkal, amelyek célja a közösségi érzés előmozdítása és az egészséges életmód ösztönzése. A lakók hozzáférést kapnak egy közösségi klubházhoz, üzleti központhoz, tornateremhez és egy privát lagúnához, amely a komplexum kerületét veszi körül. Az ingyenes szolgáltatások közé tartozik a parkolóinas-szolgáltatás és az élelmiszer-kiszállításhoz szükséges portaszolgálat is.

A közösség 27 villája 670 négyzetméteres lesz, 9 pedig 1400 négyzetméteres VIP Villa lesz, amelyekben házimozi és edzőterem is helyet kapott. Minden villa belső terét a Bentley Home berendezése fogja elegánsan és fényűzően kialakítani.

Beköltözésre készen, olyan márkák háztartási cikkeivel lesznek felszerelve, mint a Bernardaud, Christofle, Lalique, Frette és Gaggenau. 


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

A Mira Developments a Bentley Homes által tervezett Mira Villas-t úgy tervezte, hogy a város közvetlen közelében található, és egyben nyugodt lakóhely is legyen. A rengeteg beültetett sétányon és a lagúnán keresztül elért természetérzés jellegzetes vonás, tekintettel a dubai luxuslakások hagyományos képére.

Forrás: www.dezeen.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb