Karácsonyi ajándék: Aki velünk építtet, annak ingyenes a gépészeti és villamos, valamint a statikai szakág elkészítése és a hővisszanyerős szellőztető rendszer!

Lakberendezés és stílus

Ipari stílus fa elemekkel

Az ipari stílusú belsőépítészeti tervek gyakran alkalmazzák a betont, mint alapanyagot, de nehéz lesz találni olyan gyönyörű otthonokat, amelyekben nem használnak fából készült elemeket.

A fa nem csak népszerű építőanyag, de ugyanolyan fontos a belső dekorációknál is, automatikusan melegséget és kényelmet visz egy modern térbe. Az ebben a posztban bemutatott otthon egy másik szintre emelik a fát. Gyönyörű keményfa padló, polcrendszerek, szekrények, és még a mennyezeten is láthatjuk felfuttatva.

gray-leather-sofa


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Az így kapott stílus szép, világos, és minden esetben barátságos. A nyílt koncepciójú ház jól működik olyan anyagokkal, amelyek ugyanabból a családból származnak, de nem egyeznek meg pontosan. A fa a padlóról felfut a mennyezetre, de minden egyes elem kissé más színű. Az otthon egyes elemei a gitár gyengéd görbéire emlékeztetnek. A háztulajdonos zene iránti szeretetét jelképezi.

forrás:homedit.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb