Lakberendezés és stílus

Előrejósolt 2021-es belsőépítészeti trendek

Amikor az óra 2021. január 1-jén éjfélt üt, életünk nem fog varázsütésre visszatérni a világjárványt megelőző „normálisra”- még mindig sokkal több időt fogunk otthon tölteni, mint ahogy napjainkban, és arra törekszünk majd, hogy magánterületeinket minden eddiginél barátságosabbá és kényelmesebbé tegyük, és ez nagyban befolyásolja a jövő évi tervezési és lakberendezési trendeket.

Fókuszban az otthoni irodák Számos nagyvállalat megengedi a jelenleg otthon dolgozóknak, hogy ezt állandóan – vagy legalábbis a belátható jövőben – megtehessék. Ez azt jelenti, hogy az otthoni irodák új jelentőségre tettek szert, és bármilyen kényszerlehetőségeket is használnak ki az emberek idén, a közeljövőben valószínűleg a ház egyik legstílusosabb és funkcionálisabb tereivé alakulnak majd át.

Az új otthoni munkahelyüket kialakító emberek többsége a jó elrendezésre és a fókuszáláshoz hasznos “zenérzet” megteremtésére törekszik. Ez azt jelenti, hogy a hálószobában vagy a nappaliban is hangulatos kuckót alakíthatunk ki, jó Zoom háttérrel, laptop íróasztallal és kényelmes székkel, de a vendégszoba bútorait is egy az egyben lecserélheted, hogy külön helyet alakíts ki, elkülönítve a gyermekek zajától és más zavaró tényezőktől.

Grandmillennial stílus A 2020-as év egyik legkiemelkedőbb újonnan megjelent stílusa jövőre teljes színpadot kap. A minimalizmus elleni visszavágás szellemében, a régebbi tárgyak újrafelhasználásának praktikus és környezetbarát vágya, valamint a nosztalgia érzése jellemzi.

A közelmúltban „túl nagymamásnak” csúfolt dekoráció ezzel trendivé válik, beleértve a fodros ágyneműt, mintás tapétákat, kristálycsillárokat, stb… A stílus lényegében egyfajta visszatérést támogat a tradicionalizmus felé, de nagy valószínűséggel a közlejövőben modernebb és egyszerűbb dekorációval keveredik majd össze.

Mély sötétkék Amikor a Pantone a „Klasszikus kéket” hirdette meg az Év Színének 2020-ban, nem mindenki lelkesedett érte. De így év vége felé úgy tűnik, mégis mindannyian hajlunk a kék árnyalat felé, talán azért, hogy megnyugtassuk fáradt, kikészült idegeinket. Lehet, hogy még januárban nem ismertük el, de erre a nyugtató árnyalatra éppen azért volt szükségünk, hogy szembenézzünk… nos… mindennel, ami ebben az évben történt. A sötétebb árnyalatok, mint a sötétkék és az indigo, valamint a zöldes “óceáni” árnyalatok 2021-ben továbbra is megnyugtató atmoszférát biztosítanak majd az otthonunkban.

Kp Sales House Ügyfélszolgálata az alábbi telefonszámokon hívható hétköznap reggel 8-17 óra között és szombaton 9-13 óra között:
- 06-1/5-06-06-06
- 06-20/444-44-24
- 06-70/32-32-870
Kollégáink az alábbi melléken és e-mail címen érhetőek el:
- Tolnai Melinda: 100-as mellék (melinda@kp.hu)
- Zsebő Zsanett: 103-es mellék (zszs@kp.hu)
Központi e-mail: info@kp.hu

Földes, organikus befolyás Igen, az organikus befolyás már néhány éve jelen van a lakberendezésben, de számítani kell arra, hogy ez a tendencia a következő évben folyamatos növekedésnek és fejlődésnek indul. Az erősen texturált vagy természeti-mintás jellemzőkkel rendelkező anyagok, mint a durvább vászon, a juta, vagy a szőtt rattan gyönyörű kontrasztot biztosít többek között az erős színeknek, fémes anyagoknak, fényes minimalista felületeknek.

Szárított virágok és növények Ha szereti az élő növényeket gondozni, nagyszerű, de van egy rossz hírünk is: jövőre népszerűség szempontjából nem mész sokra velük. A kevesebb idővel és energiával rendelkező személyek által kedvelt szárított virágok és a növények nagyszerű alternatívát jelentenek a természet otthonunkban való megjelenítésére. Az egyre növekvő népszerűségükre való tekintettel számtalan kiskereskedő most szárított csokrokat és kombinálható elemeket kezdenek kínálni, mint például a pampa fű, fűzfa ágak, az eukaliptusz és a csinosabb termések, mint például a zab.

Kiváló minőségű ágynemű Ha eddig még nem tetted, akkor itt az ideje, hogy egy kisebb befektetéssel beszerezd a legtutibb ágyneműt. Ha ebben az évben csak egy luxusnak örvendhetsz, akkor az legyen az ágyad. Megérdemled. Az elmúlt években rengeteg olyan kis márka jelent meg, amelyek kiváló minőségű ágyneműt kínálnak pazar, természetes szövetekben, és ezek a termékek minden eddiginél könnyebben hozzáférhetővé váltak. A puha „vegán selyem” bambusz lepedőktől kezdve, az Ejtőernyő könnyű és tágas vászon paplanhuzatait és párnahuzatait szép a luxusszatén vagy bársony pamut ágyneműig, mindez hozzásegít a minőségi alváshoz, ami bizonyítottan befolyásolja mindennapjainkat!

Forrás: www.dornob.com


Kp Sales House Ügyfélszolgálata az alábbi telefonszámokon hívható hétköznap reggel 8-17 óra között és szombaton 9-13 óra között:
- 06-1/5-06-06-06
- 06-20/444-44-24
- 06-70/32-32-870
Kollégáink az alábbi melléken és e-mail címen érhetőek el:
- Tolnai Melinda: 100-as mellék (melinda@kp.hu)
- Zsebő Zsanett: 103-es mellék (zszs@kp.hu)
Központi e-mail: info@kp.hu

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb