„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

napi hírmorzsák

Egy óriási pók mászik a New York-i tervező házának tetején- itt a Halloween -VIDEÓ

David Moomaw úgy döntött, hogy ebben az évben vállalja Dr. Frankenstein szerepét, életet adva egy szörnyűséges robotpóknak, amely otthona harmadik emeletén gigantikus hálón ereszkedik le, egészen a gyepre. Miután szeptember 30-án bemutatatta installációját a város lakói számára, a felkavaró, hatalmas alkotás híre a TikTok révén gyorsan elterjedt az egész világon. Az eredeti bejegyzés már 10,4 millió megtekintést kapott.

Moomaw, a Fisher-Price gépészmérnök és nyugalmazott játéktervező, felfújható pók és elektromos motor segítségével építette fel nyolclábú lényt. Az egész lény nagyjából 3 méter átmérőjű, és több, mint 10 méter távolságra van felfüggesztve a földtől egy a tornác tetejére erősített fémdaruval. A lábak képesek önállóan mozogni, mellyel az kísértetiesen realisztikus képet nyújt a zsákmányát üldöző bestiáról. A pók által megtett út körülbelül 30 másodpercet vesz igénybe az elejétől a végéig, mire a fenevad visszafordul, hogy újra kezdje az egészet.

A tervező által épített behemót szinte teljesen házi készítésű. Moomaw maga varrta a pók szövet testét, ő festette, és ő tervezte meg a mozgását megkönnyítő tárcsákat és huzalokat. A darut is ő maga építette, amely feltartja a hátborzongató lényt, és néhány baba pókot is készített, amik az anyapók mögött lógnak. Moomaw stratégiai szempontból még 1500 wattos fényeket is elhelyezett zöld óriása alatt. “Minden világít a sötétben.” – mondta az East Aurora Advertiser-nek adott interjújában.

“Ez az ő COVID projektje” – mondja felesége, Ellen. Moomaw erre azt válaszolta: „Azt hiszem, kissé ideges, hogy mit fogok kitalálni most, hogy nyugdíjas vagyok. Nem kezelem jól az unalmat. ”


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

A tervező kreatív “unalmát” a szomszédság, és az egész világ egyértelműen imádja. Egy szomszéd, aki fotókat tett közzé a Twitteren, arról számol be, hogy a helyi gyerekek minden este könyörögnek, hogy látogassák meg az ijesztő installációt. Egy biztos: Moomaw háza mellett senki nem halad el úgy, hogy ne bámulná meg azt!

Forrás: www.dornob.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb