Home / Lakberendezés és stílus / Csodálatos lineáris konyhák

Csodálatos lineáris konyhák

Tetszik a Kp.hu?

Tetszik a cikk?

Összesen egy falra van szüksége, hogy beállíthassa a konyhaszekrényeket? 

A lineárisan kialakított konyhák gyakran arra köteleznek minket, hogy kreatívabbá váljunk annak érdekében, hogy minden kulináris szükségletünket kielégítse a konyha szerkezete és a személyes stílusunknak megfelelő elrendezést is megtaláljuk. A kisebb területű konyhákban vagy ha helyet szeretnénk spórolni jó szolgálatot tesz a lineáris típusú elrendezés az L-alakú konyha vagy a párhuzamos elrendezés helyett.

. Építtesse velünk kiemelten energiatakarékos családiházát.

Referencia képeink Referencia videóink Így épül fel egy energiatakarékos családiház ÁRAJÁNLATKÉRÉS TÍPUSTERVEK ÁRAJÁNLATTAL
Ha már rendelkezik saját tervekkel, akkor egyedi árajánlatot készítünk. Ha típusterveink után érdeklődik, kérjük válassza a "típustervek" menüpontot.
EnergyFriendHome készházaink bemutatása
Műszaki tartalom Készházaink előnyei
SZERKEZETKÉSZ HÁZÉPÍTÉS CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS
CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS 6 KÜLÖNBÖZŐ TECHNOLÓGIÁVAL

MINŐSÉGIRÁNYÍTÁSI RENDSZER, MINŐSÍTÉSEK

ISO MINŐSÍTÉS:

A KP Sales House Kft a megrendelők még magasabb szintű kiszolgálásának érdekében "lakó- és nem lakó épület építése" területen minőségirányítási rendszert vezetett be és alkalmaz, mely megfelel az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány követelményeinek.___________________________________

MINŐSÍTETT VÁLLALKOZÁS:

Cégünket, Európa egyik vezető üzleti információ szolgáltatója a Bisnode "A" kategóriás (A – Creditworthy) vállalkozásként minősítette. Az A tanúsítványra a magyar piacon csupán a cégek 7,44 %-a jogosult. Velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony. A Bisnode az aktívan működő vállalkozásokat 300 mutató alapján vizsgálja, és napi szinten minősíti. A mutatók négy nagy csoportja: demográfiai adatok, pénzügyi eredmények, negatív és jogi események, és fizetési tapasztalatok.

Az ebben a kollekcióban lévő lineáris konyhák egyedülálló légkört biztosítanak, és megmutatják a különböző lehetséges elrendezéseket. Igen, azt mondtuk, hogy különböző lehetséges elrendezés, mert bár mindegyik egy fal mentén fut, de többféle módon lehet elhelyezni a készülékeket és kiegészítőket, valamint a kísérő konyha szigetet és étkezőt. Nézze végig képgalériánkat és merítsen ötleteket!

forrás: home-designing.com

 

kp.hu ugyfelszolgalata

Ajánló

Minimalista stílus marokkóival kombinálva

A minimalizmus marokkói stílusban olyan kombináció, amivel talán még nem találkoztál. A marokkói stílus természetesen …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..