napi hírmorzsák

Chain Link térelválasztók a közösségi terek biztonságos és trendi elkülönítéséhez

A társadalmi távolságtartás fogalma napjaink szótárának legelején szerepel, azonban nem mindig volt ez így. Emiatt sokan egyszerűen csak megfeledkeznek róla, és közvetlenül beállnak valaki mellé a húspultban bevásárlás közben. Egyre több vállalkozás próbálja megtenni a lehetséges óvintézkedéseket, a piacon pedig folyamatosan jelennek meg a kreatív módszerek és eszközök, melyek elősegítik a biztonságos szocializálódást!

A padlóra helyezett jelző matricák hasznosak azok számára, akik igyekeznek betartani a szabályokat, de a kevésbé tudatosak ezeket a jelzéseket könnyen figyelmen kívül hagyják. Mi lenne, ha ehelyett további fizikai akadályokat állítanának fel? A Kriskadecor gyártócég egyik ötlete egy igazán stílusos lehetőséget kínál erre a célra, amely nem helyezi az embereket egy műanyag buborékba. A Kriskadecor térelválasztója esztétikailag vonzó és teljesen testre szabható.

A plexi üveg pajzsokkal ellentétben a Kriskadecor átlátszó, fém háló-szerű elválasztója nyilvánvalóan nem fogja megakadályozni a levegőben terjedő fertőzést, azonban meghatározzák a szoba bizonyos területeit, egyértelművé téve az emberek elhelyezkedését, és ezzel a távolságtartást. A társaság sajtóközleményében elmagyarázta, miért gondolják, hogy termékük jó választás a közeljövőbeni fizikai távolságtartás érvényesítésére.

Véleményük szerint az új normák közvetlen hatással lesznek a formatervezési ágazatra, mivel egy jó dizájn mellett védelmi és fizikai távolságtartási intézkedésekkel is számolni kell a nyilvános terekben, például bárokban, éttermekben, szállodákban, irodaházakban, üzletekben, stb.. A teljesen testre szabható térelosztók egy bonyolult szerkezet vagy egy teljes átalakítás szüksége nélkül biztosítja mindezt.

„Az eloxált alumínium láncok sokoldalúságának és könnyűségének köszönhetően a válaszfalak zökkenőmentesen beintegrálhatók bármely projektbe. Az ügyfél választhatja ki a színeket, a formát és a méreteket, emellett logókkal, ikonokkal, mintákkal és bármilyen nyomattal kedv szerint kiegészíthetők.”

Kp Sales House Ügyfélszolgálata az alábbi telefonszámokon hívható:
- 06-1/5-06-06-06
- 06-20/444-44-24
- 06-70/32-32-870
Kollégáink az alábbi melléken és e-mail címen érhetőek el:
- Zsebő Zsanett: 100-as mellék (zszs@kp.hu)
- Hauser Orsolya: 101-es mellék (orsi@kp.hu)
Központi e-mail: info@kp.hu

A stílusos eszköz a látótér megbontása nélkül választja el a teret, így a fény és a levegő szabadon áramolhat. A láncok anyaga mosható és fertőtleníthető anélkül, hogy befolyásolná annak felületét, akár alkohollal, akár vízzel permetezve vagy gőzölve.

Természetesen az áthatolhatatlan fizikai akadályok még mindig hatásosabbak lehetnek olyan helyzetekben, amikor az embereknek közelebb kell állniuk egymáshoz, például egy recepción, bárban, étteremben vagy a pénztárnál. A „Plex’Eat” koncepciója például lehetővé teszi a beltéri, közösségi étkezést, a fertőzés kockázatának csökkentésével. Ez a kialakítás egy kissé ellentmondásosabb kupola alakú átlátszó pajzs, amely a mennyezetről lóg. Ide kattintva megtekintheted a Plex´Eat projektét.

Forrás: www.dornob.com


Kp Sales House Ügyfélszolgálata az alábbi telefonszámokon hívható:
- 06-1/5-06-06-06
- 06-20/444-44-24
- 06-70/32-32-870
Kollégáink az alábbi melléken és e-mail címen érhetőek el:
- Li Nicole: 100-as mellék (nicole@kp.hu)
- Hauser Orsolya: 101-es mellék (orsi@kp.hu)
Központi e-mail: info@kp.hu

Címkék

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Back to top button
Close