„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Modern és luxus házak

Le49: luxus hétvégi villa, kilátással a Csendes óceánra

A Le 49 villa projektje a Japán fővároshoz közeli Kamakurayama városában található, ahonnan csodálatos kilátás nyílik a városra és a Csendes-óceán hullámaira. A megrendelő egy tengerentúli befektetési bank menedzsere, aki egy hétvégi villát szeretett volna, egyben a felesége stúdiójával. A hegyen található, elszigetelt villa a kikapcsolódás helyszíne, a hétköznapjaik rohanása után.

A Japán Apollo Architects építészeti cég 2011-ben átadott projektjének összetett geometriai külső homlokzata számos ellentétes szöget mutat be. Az előszobából nyílik a feleség stúdiója, melyet kreatív munkájának szentel.

Az üvegfallal elválasztott fürdőszobával ellátott hálószoba szállodai érzetet kelt, mely ablakain keresztül a természet gazdag zöldje látható.

A 180 négyzetméteres hétvégi ház második emeletét teljes egészében egy hatalmas családi szoba foglalja el, ahol bőven van hely a harmincas éveiben járó házaspár családi és baráti összejöveteleinek lebonyolításához. A hatalmas, egybefüggő fa mennyezetet sajátos ötszög alakja mellett az teszi különlegessé, hogy nem támasztja alá oszlop.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

A Csendes-óceánra néző panoráma a végtelenségig terjed az erkélyről.

Forrás: www.apollo-aa.jpKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb