„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Lakberendezés és stílus

Dombornyomott falpanelek

A belsőépítészeti dizájner cég, a Woven Image két új dombornyomott akusztikus panel kollekciót adott ki, melyek mindegyikét a japán dizájn inspirálta.

A két új dizájn, a Zen és az Ion csatlakozik a Woven Image akusztikus kivitelű kollekciójához, melyeket elsősorban irodai környezetben való felhasználáshoz terveztek. A cég szerint a formatervezés egyfajta kortárs megközelítése a Japán jellegzetes egyenesvonalú, minimalista esztétikának.

A Zen termékcsaládot a japán Zen kertek vonalai ihlették. Rendezett, függőleges vonalai az egyszerűség és a nyugalom érzetét keltik. A Zen lineáris falpanelek különféle világos és sötét színekben kaphatók, a halvány krém- és púder tónusoktól a borvörös, az indigó és a borostyánzöld mélyebb árnyalatokig.

Az Ion panelek szabálytalan, kristályos dombornyomással rendelkeznek, mely egy eklektikusabb megjelenést eredményez. A mintázatot a márka egy “aszimmetrikus kristályképződéshez” hasonlít. Váltakozó szögei játszanak a fénnyel, különféle árnyékokat és textúrákat kialakítva, kissé hasonlóan az origami formáihoz. Az Ion panelek szintén különböző színekben választhatók, beleértve ónix mélyfeketét, a halványsárgát, az őszibarackot, a mély zöldet, valamint a semleges tónusok sorozatát.

A 280 centiméter magas falpanelek a padlótól a mennyezetig telepíthetők, csatlakozási vonalak megszakítása nélkül, és szükség esetén könnyen méretre vághatók géppel, vagy akár kézzel is.

A telepítés megkönnyítése érdekében a Zen termékcsalád minden széle finom, ferde vágással van ellátva, amely lehetővé teszi a könnyű csatlakozást a falak mentén folytonosan, minimálisan látható illesztésekkel. Az Ion sorozat egyenes élei lehetővé teszik a pontos illesztést és igazítást, annak szabálytalan mintázatának ellenére.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

“Az irodai környezetbe tervezett, akusztikus fali panelek általában nem híresek az eredetiségükről, de a Zen és Ion verziói összekapcsolják a legmodernebb kialakítást a fenntarthatósággal, ezzel újraértelmezve az akusztikai panelek fogalmát a modern munkahelyek számára” – mondta a cég.

A fenntarthatóság a Woven Images márkaértékének középpontjában áll – az összes akusztikus paneljük 60% -ban újrahasznosított polietilén-tereftalát (PET) felhasználásával készül. Becslésük szerint az elmúlt 16 évben 230 millió egyszer használatos műanyag palackot hasznosítottak újra az akusztikus falpaneleik gyártása során.

További információ az új Zen és Ion termékcsaládokról a Woven Image webhelyén található.

Forrás: www.dezeen.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb