Lakberendezés és stílus

ASB Nautilus: a világ első teljesen üvegből készült pezsgőfürdője – VIDEÓ

A pezsgőfürdők kialakítása nem sokat változott az 1970-es évek óta. A legtöbb pezsgőfürdő alig több, mint csúnya műanyag doboz, beleértve a csúcskategóriás szállodákban és üdülőhelyeken telepítetteket is. Ezek általában a barna vagy a szürke árnyalatai, kívülről esetleg faburkolattal álcázva. A bajor ASB GlassFloor vállalat, amely jellemzően sportarénák padlórendszereit gyártja, meglátta ezt a piaci rést, és úgy döntött, hogy valami sokkal szexibb és stílusosabb dologgal tölti ki.

Az eredmény az ASB Nautilus, amelyet a cég “a világ első, teljes egészében üvegből készült pezsgőfürdőjének” nevez. A kialakítás a lehető legegyszerűbb: mindössze négy oldalfal, átlátszó üvegből, és egy tömör padló. Ez lehetővé teszi, hogy napközben gyakorlatilag beleolvadjon a háttérbe. Éjszaka azonban “egy gombnyomással a szoba főszereplőjévé válik”, mivel a beépített világítás még akkor is vizuális fókuszponttá teszi, amikor nincs használatban.

Ez azt jelenti, hogy ahelyett, hogy elrejtenéd egy sarokba, vagy a földbe süllyesztenéd, hogy kevésbé legyen látható, a szoba funkcionális és esztétikai eleme lehet. A körülbelül 1.8×1.8 méteres és 90 centiméter magas kád minimalista sziluettetjét rozsdamentes acél keretezi, és számos világítási sémát kínál. A különböző modellek esetében változik a világítás-beállítás lehetősége; az MK I egy RGB LED-csíkkal rendelkezik, amely a kád kerületén fut körbe, az MK II a padló teljes felületét megvilágítja, az MK III pedig egy teljes LED-képernyőt is kínál, amely videótartalommal rendelkezik, hogy “hihetetlenül magával ragadó fürdőélményt” nyújtson. Mindhárom modell programozható úgy, hogy a kívánt színekben világítson, de az MK III kínálja a legtöbb lehetőséget; livestreamet is indíthatunk rajta, melyet a vízen keresztül nézhetünk. A vállalat elképzelése szerint ez a funkció különösen értékes lehet logók és más márkatartalmak kivetítésére.

Kp Sales House Ügyfélszolgálata az alábbi telefonszámokon hívható hétköznap reggel 8-17 óra között és szombaton 9-13 óra között:
- 06-1/5-06-06-06
- 06-20/444-44-24
- 06-70/32-32-870
Kollégáink az alábbi melléken és e-mail címen érhetőek el:
- Tolnai Melinda: 100-as mellék (melinda@kp.hu)
- Zsebő Zsanett: 103-es mellék (zszs@kp.hu)
Központi e-mail: info@kp.hu

A Nautilus pezsgőfürdőhöz fűtőrendszer is tartozik, amely akár 4.5 méter távolságra is elhelyezhető a kádtól, valamint három könnyen rögzíthető cső, amelyek a vizet és a levegőt szolgáltatják. A csatlakozások a kádhoz minden oldalról hozzáférést biztosító lépcsők alatt vannak elrejtve. A standard kád óránként egy-két Celsius-fokkal melegszik fel, és akár nyolc órát is igénybe vehet, míg a prémium változat fele annyi idő alatt felmelegszik. A prémium változatokhoz egy csúcskategóriás UV-tisztító rendszer is tartozik, és minden kádhoz egy szigetelt, tetszőleges színű burkolat is jár. Néhány felhasználó hiányolhatja az öntött műanyag üléseket, amelyek a hagyományos pezsgőfürdőket kényelmessé teszik. A Nautilusnak nincsenek fúvókái sem.

Forrás: www.dornob.com


Kp Sales House Ügyfélszolgálata az alábbi telefonszámokon hívható hétköznap reggel 8-17 óra között és szombaton 9-13 óra között:
- 06-1/5-06-06-06
- 06-20/444-44-24
- 06-70/32-32-870
Kollégáink az alábbi melléken és e-mail címen érhetőek el:
- Tolnai Melinda: 100-as mellék (melinda@kp.hu)
- Zsebő Zsanett: 103-es mellék (zszs@kp.hu)
Központi e-mail: info@kp.hu

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb